Uživatel nepřihlášen
Myšlenky a recenze Thaina Degu
RSS kanál blogu
Píše: ThainDegu - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Myšlenky a recenze Thaina Degu

Recenze: Outlast - Jak sem se nudil.

Středa 30.4.2014 21:57 - Autor: ThainDegu
To se mi líbí
Recenze: Outlast - Jak sem se nudil.

Posledních pár let je zde tolik hororů jako hub po dešti. Autoři zjistili, že když dají pár mentálně chorých jedinců do rozbořeného či jinak strašidelného domu, mohou utržit pár eur na steamu, tak proč do toho nejít. Občas jde vidět, že reakce vystrašení lze vyprodukovat z naprostého minima tvůrci, proto nejsou nuceni do svých děl vkládat skutečně děsivé věci. Jak moc se od těchto kousků liší Outlast?

Co na úvod?

Ručička na hodinách pomalu přechází půlnoc. Sedím u PC, sluchátka na uších snažím se nepozorovaně projít na druhou stranu chodby a tu se najednou se přede mnou objevuje obří silueta. Na chvilku zamrzám, ale po pár milisekundách se ve mně probouzí pud sebezáchovy,  obracím se a mizím v prvních dveřích, které mi chodba naskytla. Bušení na dveře dokazuje, že o mě ta podivnost ještě neztratila zájem. Vsoukám se do úzké roury, zapínám kameru doufám, že je baterie dostatečná, před koncem roury můj display odhaluje ostatky jiného nebožáka, který se zde pokoušel schovat. Pomalu se soukám kolem něj, seskakuji dolů na krví prosáklou podlahu. Dostal jsem se do druhého patra hlavního sálu, pomaličku postupuji k dalšímu úkrytu, v momentu ke mně přistupuje zezadu postava a vráží mi nůž do slabin. Je zde vůbec možnost dostat se pryč z tohoto pekla? Co po mě občas ti autoři vůbec chtějí? Pomyslí si hráč v průběhu hry.

Autoři nám zde servírují příběh mladého novináře, jenž je pro slávu ochoten udělat skoro cokoliv. Vydává se tedy do psychiatrické léčebny v horách, kde by na něj dle nepodložených zdrojů mělo čekat nejedno překvapení v podobě obyvatelů blázince. Berete svou složku a kameru a vyrážíte do temnot blázince s touhou najít pravdu za každou cenu. Větší část příběhu je neforemná poskládaná jen z útržků novin a zápisků, které najdete na zemi či na skrytých místech. Jak daleko byste byly ochotní pro pravdu zajít vy? Dokázali byste pro ní i zemřít?

Co obětujete pro slávu?
Co obětujete pro slávu?

Kdo uteče, ten vyhraje

Hra samotná ze začátku přitahuje bezmocností. Přeci jen přicházíte jen s prázdnýma rukama a kamerou s par baterkami. Jak se bránit celé várce psychopatů? Běh vás provází větší částí hry, jelikož některá zastavení pro vás mohou být smrtelná. Postupem času však zjišťujete, že nemusíme tolik utíkat, protože i naprosto dementní ukryty jsou díky mizerné AI použitelné. Jak by asi jinak bylo možné, že když zavřete dveře a ukryjete se ve skříni v místnosti s jediným východem, tak vás chovanec po vyražení dveří a prozkoumáním místnosti, již dále nehledá? Možná ve vás vidí upíra, který se ve formě mlhy nepozorovaně dostal z místnosti pryč, jeho logika mi v tento moment naprosto uniká. Hlavní postava vydrží více ran, takže občas se z něj stává celkem slušný otloukánek, ale se stylem neboj, to vydýcháš, je prakticky nesmrtelný, takže můžete být v klidu.

Po tomto zákroku se Hitmanovi bude utíkat asi těžko
Po tomto zákroku se Hitmanovi bude utíkat asi těžko

Blázen všude kam se podíváš

Psychopati jsou zde na každém kroku. Většinou existují ve svém vlastním vesmíru, mlátí hlavou do zdi nebo prostě jen koukají na televizi. Někteří se s vámi  pokouší komunikovat, pravděpodobně hledají pomoc a pochopení v jediné příčetné osobě v ústavu, ale hrstka z nich je trošku víc aktivní či dokonce agresivní. Pár z nich se vás pokouší zabít či zavést do zákoutí své šílené mysli. Nevýhodou v této oblasti je že většina osazenstva blázince vypadá jako hitmanovy klony, jediné co tento nešvar zachraňuje, jsou různé obličejové deformace. Popřípadě naprosto kazajkou a bandáží obalené tělo pochodující s notnou dávkou vůle vašim směrem. Objevuje se tu pár skutečně raritních postav od tlustého obříka, naprosto šíleného profesora až po zapáleného kněze. Mohou však tyto postavy plně vyplnit obrovskou krvácející díru při průchodu příběhem?

Ono to má i jméno
Ono to má i jméno

Dobrý hororový zážitek?

Z oficiálních trailerů jsem očekával, že se ve hře budu bát od začátku až do konce, ale bylo tomu skutečně tak? Ani náhodou hra je značně přescriptovaná. Příběh samotný je průměrný srovnatelný s céčkovým hororem. Jediné co tuto situaci zachraňuje je dobré ozvučení, atmosféra a grafické pojetí blázince. Shrnuto podtrženo hra se dá rychle proběhnout, ale vracet se do ní už nemusíte, nenaleznete tu už nic nového.

Prsatá slečna většinou zachraňuje céčkové horory, Outlást ovšem toto záchrané kolo postrádá.
Prsatá slečna většinou zachraňuje céčkové horory, Outlást ovšem toto záchrané kolo postrádá.
Outlast na PC, PS4, Xbox One Hodnocení hry
Skóre hry 4 4/10
Outlast
» Více o hře
Líbí se mi
  • Atmosféra
  • Grafika
Vadí mi
  • Častá nudnost
  • Přílíš mnoho scriptu
  • Hitmanova armada
  • Průměrný příběh
  • Celková úroveň hry
  • Nulová AI
Verdikt: Když budete hledat průměrnou zabavu s určitou dávkou strachu na jeden běh tak nemám problém s tím hru doporučit. Když ale budete chtít něco víc než průměrný titul tak to už není titul pro vás.
Tisk
Hodnocení:
( Zbývá 8 hlasů pro zveřejnění hodnocení ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
Outlast na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast Screenshot ze hry Outlast
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Recenze: Outlast - Jak sem se nudil.
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Lootmaster    Tento případ spadá do škatulky vidím zombíka , ale ve skutečnosti to není zombík :DLootmasterlootmaster5989    3.6.2014 10:44 Lootmaster

Tento případ spadá do škatulky vidím zombíka , ale ve skutečnosti to není zombík :D

ThainDegu člen redakce   1x   Pro detail : Zombie nemusí být vždy nemrtvá zrůda jak to říkají hororové filmy a hry :D
Když je krysa či jakýkoliv jiný tvor zahnán do kouta tak je schopen činů, které by od něj nikdo nečekal a to samé je u člověka.
ThainDeguthaindegu27578
    3.6.2014 10:07
ThainDegu

Pro detail : Zombie nemusí být vždy nemrtvá zrůda jak to říkají hororové filmy a hry :D
Když je krysa či jakýkoliv jiný tvor zahnán do kouta tak je schopen činů, které by od něj nikdo nečekal a to samé je u člověka.

Lootmaster    Jason1453: Málo kdo umí anglicky mrskat jako já :D .... . a je mi jedno jak v příběhu pojmenují zombíka. Jinak pro lidi hodnotící inteligenční dispozice podle nejúspěšnějších světových titulů mám jedno hezké pojmenování , které se nehodí do kultivované diskuze.Lootmasterlootmaster5989    3.6.2014 09:44 Lootmaster

Jason1453: Málo kdo umí anglicky mrskat jako já :D .... . a je mi jedno jak v příběhu pojmenují zombíka. Jinak pro lidi hodnotící inteligenční dispozice podle nejúspěšnějších světových titulů mám jedno hezké pojmenování , které se nehodí do kultivované diskuze.

Jason1453   1x   Lootmaster: Zombikovi? Děláš si srandu, že jo? Víš vůbec něco o hře kterou hraješ, nebo jí jen procházíš od začátku do konce a příběh je ti ukradený? Hadám, že s angličtinou na tom moc dobře nebudeš, takže dokumenty ani nehledáš a když na nějaký narazíš, tak ho prostě odklikneš a jdeš dál. Nemam pravdu? Chlapče s tvou inteligenční dispozicí bych raději zůstal u toho Call of Duty, to je pro tebe tak akorát. PS: Softwarový specialista se zřejmě neumí moc dobře prát a novinář také ne. Oba raději vezmou nohy na ramena a někam se schovají. A nauč se česky proboha, to je utrpení to po tobě luštit.
ThainDegu: Pud sebezáchovy v takových situacích velí uteč . ) Hrdinové obvykle umírají jako první.
Jason1453jason145322157
    2.6.2014 15:24
Jason1453

Lootmaster: Zombikovi? Děláš si srandu, že jo? Víš vůbec něco o hře kterou hraješ, nebo jí jen procházíš od začátku do konce a příběh je ti ukradený? Hadám, že s angličtinou na tom moc dobře nebudeš, takže dokumenty ani nehledáš a když na nějaký narazíš, tak ho prostě odklikneš a jdeš dál. Nemam pravdu? Chlapče s tvou inteligenční dispozicí bych raději zůstal u toho Call of Duty, to je pro tebe tak akorát. PS: Softwarový specialista se zřejmě neumí moc dobře prát a novinář také ne. Oba raději vezmou nohy na ramena a někam se schovají. A nauč se česky proboha, to je utrpení to po tobě luštit.
ThainDegu: Pud sebezáchovy v takových situacích velí uteč . ) Hrdinové obvykle umírají jako první.Komentář byl autorem naposledy upraven 2.6.2014 15:30

Původní verze před úpravami:Lootmaster: Zombikovi? Děláš si srandu, že jo? Víš vůbec něco o hře kterou hraješ, nebo jí jen procházíš od začátku do konce a příběh je ti ukradený? Hadám, že s angličtinou na tom moc dobře nebudeš, takže dokumenty ani nehledáš a když na nějaký narazíš, tak ho prostě odklikneš a jdeš dál. Nemam pravdu? Chlapče s tvou inteligenční dispozicí bych raději zůstal u toho Call of Duty, to je pro tebe tak akorát. PS: Softwarový specialista se zřejmě neumí moc dobře prát a novinář také ne. Oba raději vezmou nohy na ramena a někam se schovají. A nauč se česky proboha, to je utrpení to po tobě luštit.
ThanDegu: Pud sebezáchovy v takových situacích velí uteč . )

ThainDegu člen redakce   1x   Carhrozny: Ja raději těžší hry :)ThainDeguthaindegu27578    6.5.2014 19:18 ThainDegu

Carhrozny: Ja raději těžší hry :)

carhrozny   1x   Inak momentálne je na STEAME zľava na túto hru a po poslednom patchi si ju môžete zahrať len na jeden život. Verím, že ThainDegu sa pri tom už nudiť nebude. Teda len do smrti.carhroznycarhrozny27972    6.5.2014 19:16 carhrozny

Inak momentálne je na STEAME zľava na túto hru a po poslednom patchi si ju môžete zahrať len na jeden život. Verím, že ThainDegu sa pri tom už nudiť nebude. Teda len do smrti.

carhrozny    Lootmaster: "nerealný já byh tomu zombíkovy zapíchl kameru do hlavy a zdrhal bych"
Prvému zapichneš kameru do hlavy a druhému už nemáš čo. Takže ťa dostane .... ak sa neschováš :-)
carhroznycarhrozny27972
    6.5.2014 17:33
carhrozny

Lootmaster: "nerealný já byh tomu zombíkovy zapíchl kameru do hlavy a zdrhal bych"
Prvému zapichneš kameru do hlavy a druhému už nemáš čo. Takže ťa dostane .... ak sa neschováš :-)

Cannaboss    Proste ta hra neni pro kazdyho no. CoD je dobra hra, ale srazi ji k zemi to, ze vychazi kazdej rok a nestihne se udelat moc zasadnich zmen.Cannabosscannaboss12189    6.5.2014 12:36 Cannaboss

Proste ta hra neni pro kazdyho no. CoD je dobra hra, ale srazi ji k zemi to, ze vychazi kazdej rok a nestihne se udelat moc zasadnich zmen.

Lootmaster    Cannaboss: Jak nemůžu praštit toho chlápka po pravici a toho po levici tak mi to příjde divný .... nerealný já byh tomu zombíkovy zapíchl kameru do hlavy a zdrhal bych :D.... . jsem nad tím dokonce lamentoval a restartoval hru jestly nemám bug a podobné srandy :-D jsem nemohl uvěřit .... a na CoD mi nešahej .... ať už je skutečná kvalita tohoto díla jakkoliv nedoceněná.Lootmasterlootmaster5989    6.5.2014 12:26 Lootmaster

Cannaboss: Jak nemůžu praštit toho chlápka po pravici a toho po levici tak mi to příjde divný .... nerealný já byh tomu zombíkovy zapíchl kameru do hlavy a zdrhal bych :D.... . jsem nad tím dokonce lamentoval a restartoval hru jestly nemám bug a podobné srandy :-D jsem nemohl uvěřit .... a na CoD mi nešahej .... ať už je skutečná kvalita tohoto díla jakkoliv nedoceněná.

Cannaboss    Lootmaster
Kup si call of duty. To je pro lidi s rotacakem jako ty delany. Proto je hra tak dobra. Muzete jedine utect a nekam se schovat. Kdybych drzel v ruce zbran, tak strach nemam. Ta hra je proste mistrovske dilo.
Cannabosscannaboss12189
    6.5.2014 11:49
Cannaboss

Lootmaster
Kup si call of duty. To je pro lidi s rotacakem jako ty delany. Proto je hra tak dobra. Muzete jedine utect a nekam se schovat. Kdybych drzel v ruce zbran, tak strach nemam. Ta hra je proste mistrovske dilo.

ThainDegu člen redakce   1x   Ten detail sem sice neuvedl ale popravdě mě taky mírně štve. Přeci jen člověk v pudu sebezáchovy využije vše aby přežil tím pádem i zbraně v jeho okolí :DThainDeguthaindegu27578    6.5.2014 11:26 ThainDegu

Ten detail sem sice neuvedl ale popravdě mě taky mírně štve. Přeci jen člověk v pudu sebezáchovy využije vše aby přežil tím pádem i zbraně v jeho okolí :D

Lootmaster    Nevím mám to na ps4 z dob kdy to bylo zdarma .... . jednou jsem to zapl došel až někam po sklep kde byl jakejsi zombík všude tma nemám rotačák ani kudlu abych ho poslal do pekla a vždy mě zabil ... = typ hry kde nehrajete jen chodíte .... nudaLootmasterlootmaster5989    6.5.2014 11:13 Lootmaster

Nevím mám to na ps4 z dob kdy to bylo zdarma .... . jednou jsem to zapl došel až někam po sklep kde byl jakejsi zombík všude tma nemám rotačák ani kudlu abych ho poslal do pekla a vždy mě zabil ... = typ hry kde nehrajete jen chodíte .... nuda

Cannaboss    Problem vyresen. Nema cenu se dohadovat. Najde se holt par jedincu co neumej ocenit kvalitni hru. Je mi to fukCannabosscannaboss12189    6.5.2014 09:34 Cannaboss

Problem vyresen. Nema cenu se dohadovat. Najde se holt par jedincu co neumej ocenit kvalitni hru. Je mi to fuk

SeriozníSam    Cannaboss: Rozhodně mi argumenty nedošly. Klidně se můžeme hádat dál, pokud ti to vyhovuje. Jen jsem ti slušně naznačil, aby jsi už dal pokoj a když už tu chceš dělat dusno, tak se alespoň nauč psát česky. Rozhodně to ale neber jako, že mi došla slova. Ne. U mě je prostě zvykem, že opravuji. Měl jsi několik zanedbatelných chyb v předchozích komentářích, ale prostě zbitek? To snad nemyslíš vážně. Nicméně pokud máš pořád nějaký problém tak mi napiš na Steamu, na profil do PMka nebo někam.SeriozníSamserioznisam9104    6.5.2014 08:57 SeriozníSam

Cannaboss: Rozhodně mi argumenty nedošly. Klidně se můžeme hádat dál, pokud ti to vyhovuje. Jen jsem ti slušně naznačil, aby jsi už dal pokoj a když už tu chceš dělat dusno, tak se alespoň nauč psát česky. Rozhodně to ale neber jako, že mi došla slova. Ne. U mě je prostě zvykem, že opravuji. Měl jsi několik zanedbatelných chyb v předchozích komentářích, ale prostě zbitek? To snad nemyslíš vážně. Nicméně pokud máš pořád nějaký problém tak mi napiš na Steamu, na profil do PMka nebo někam.

ThainDegu člen redakce    Jistě že sem jí dohrál.
U chovanců spíš myslím rysy obličeje, postavu atd.
ThainDeguthaindegu27578
    6.5.2014 00:41
ThainDegu

Jistě že sem jí dohrál.
U chovanců spíš myslím rysy obličeje, postavu atd.

Strec   1x   ThainDegu: Promiň, ale to "Právě že dement má potřebu hledat víc než normální člověk. Jeho psychóza ho k tomu vede" je odůvodnění, proč si myslíš, že by měli hledat více... prostě blbost nad blbost. Beru, že jsi to napsal snad jen jako "ironicky odůvodnění" a pevně v to doufám.

Jinak už to tu i padlo... evidentně ti hra nesedla a nejspíš i celý její koncept... v tom případě je mi záhadou proč jsi to vůbec začal hrát, dohrál to a vůbec psal nějakou recenzi... teda dohrál jsi to aspoň doufám? Na druhou stranu ti hra aspoň něčím utkvěla v paměti, protože já bych teda na něco, co mě nezaujalo a nudilo vůbec rezenci nepsal. 100 lidí je 100 chutí, ale už jsem to psal, recenze musí ukázat hru taková jaká je za syrova a jako dodatek dodat svůj vlastní názor. Recenze psaná svým názorem, která se chytá objetivních faktů, je jen blog.
Nehrát to a uvažovat o pořízení, a dát na tenhle článek, tak se připravím o pořádnej atmosferickej, v tomto žánru možná patřící mezi špičku, zážitek... a ještě za přijatelnou cenu.

Ještě vysvětlím hitmanovu armádu. V těchto ústavech se chovanci stříhají/li na krátko, aby si samy sobě nebo navzájem nemohli ublížit... navíc tady jim dělali různy pokusy, takže operační pole je lepší oholeny.
Strecstrec4311
    5.5.2014 22:17
Strec

ThainDegu: Promiň, ale to "Právě že dement má potřebu hledat víc než normální člověk. Jeho psychóza ho k tomu vede" je odůvodnění, proč si myslíš, že by měli hledat více... prostě blbost nad blbost. Beru, že jsi to napsal snad jen jako "ironicky odůvodnění" a pevně v to doufám.

Jinak už to tu i padlo... evidentně ti hra nesedla a nejspíš i celý její koncept... v tom případě je mi záhadou proč jsi to vůbec začal hrát, dohrál to a vůbec psal nějakou recenzi... teda dohrál jsi to aspoň doufám? Na druhou stranu ti hra aspoň něčím utkvěla v paměti, protože já bych teda na něco, co mě nezaujalo a nudilo vůbec rezenci nepsal. 100 lidí je 100 chutí, ale už jsem to psal, recenze musí ukázat hru taková jaká je za syrova a jako dodatek dodat svůj vlastní názor. Recenze psaná svým názorem, která se chytá objetivních faktů, je jen blog.
Nehrát to a uvažovat o pořízení, a dát na tenhle článek, tak se připravím o pořádnej atmosferickej, v tomto žánru možná patřící mezi špičku, zážitek... a ještě za přijatelnou cenu.

Ještě vysvětlím hitmanovu armádu. V těchto ústavech se chovanci stříhají/li na krátko, aby si samy sobě nebo navzájem nemohli ublížit... navíc tady jim dělali různy pokusy, takže operační pole je lepší oholeny.Komentář byl autorem naposledy upraven 5.5.2014 22:33

Původní verze před úpravami:ThainDegu: Promiň, ale to "Právě že dement má potřebu hledat víc než normální člověk. Jeho psychóza ho k tomu vede" je odůvodnění, proč si myslíš, že by měli hledat více... blbost nad blbost. Beru, že jsi to napsal snad jen jako "ironicky odůvodnění" a pevně v to doufám.

Jason1453   1x   Respektuji osobní názor, ale s tímto nesouhlasím. Osobní zaujatost, zklamání a subjektivní hodnocení a subjektivní hodnocení = článek, článek o tom, jaké pocity mám ze hry a jak mě zklamala. Recenze mají být především objektivní tj. zaměřit se na klady a zápory hry. Dobří recenzenti hodnotí hry především z širšího pohledu, nikoliv jen podle svého osobního pocitu, např. ohodnotit systém hry, UI ( které je zde na vysoké urovni) , grafickou stránku, atmosféru, případně jiné prvky, bez vměšování osobních pocitu, potom celkové shrnutí, případně ke konci připojit svůj osobní názor. Pak jsou, ale takovéto články, které jsou na jednu stranu velmi kritické, ale hrám udělují nereálně nízké hodnocení, každopádně to nejsou recenze, je to článek o tom jak mě hra zklamala, tím nechci říct, že je to zbytečnost. Je to velmi nápomocné při výběru hry, jelikož se to velmi vymyká standartu, které předhazují ostatní články s podobným hodnocením. Ja osobně, když si hru kupuji, přečtu si minimálně 3 recenze od rozdílných lidí, popřípadě jeden takto strukturovaný článek, který hru jen kritizuje. Ale souhlasím s tím, že tohle bych recenzí nenazýval. :)Jason1453jason145322157    5.5.2014 22:09 Jason1453

Respektuji osobní názor, ale s tímto nesouhlasím. Osobní zaujatost, zklamání a subjektivní hodnocení a subjektivní hodnocení = článek, článek o tom, jaké pocity mám ze hry a jak mě zklamala. Recenze mají být především objektivní tj. zaměřit se na klady a zápory hry. Dobří recenzenti hodnotí hry především z širšího pohledu, nikoliv jen podle svého osobního pocitu, např. ohodnotit systém hry, UI ( které je zde na vysoké urovni) , grafickou stránku, atmosféru, případně jiné prvky, bez vměšování osobních pocitu, potom celkové shrnutí, případně ke konci připojit svůj osobní názor. Pak jsou, ale takovéto články, které jsou na jednu stranu velmi kritické, ale hrám udělují nereálně nízké hodnocení, každopádně to nejsou recenze, je to článek o tom jak mě hra zklamala, tím nechci říct, že je to zbytečnost. Je to velmi nápomocné při výběru hry, jelikož se to velmi vymyká standartu, které předhazují ostatní články s podobným hodnocením. Ja osobně, když si hru kupuji, přečtu si minimálně 3 recenze od rozdílných lidí, popřípadě jeden takto strukturovaný článek, který hru jen kritizuje. Ale souhlasím s tím, že tohle bych recenzí nenazýval. :)

Cannaboss    nj tak uz se nebudem hadatCannabosscannaboss12189    5.5.2014 21:40 Cannaboss

nj tak uz se nebudem hadat

FireWolf   5x   Lidi, Cannaboss zjevně pobral inteligenci toho člověka, který je na fotce. Nechte ho být, on za to nemůže. A teď vážně. Vůbec nechápeš, o co tu jde. Jde o vyjádření vlastního názoru na hru. On ji hrál, nelíbí se mu recenze na hru (které jsou pochvalné) , chce se podělit se svým názorem tady na zingu. Chápeš? Můžu jít dál? Teď to začne být totiž opravdu zajímavé. Vezmeš dva lidi a dáš jim tu stejnou hru. Jednomu se nebude líbit, druhému jo. Lidi jsou rozdílní, a proto má každý člověk jiný názor na hru. Nesnažím se ti vymluvit tvůj názor, beru ho. Ale nenuť všechny lidi mít stejný. Respektuj jejich názory, i když se ti nelíbí. Taky nemám rád lidi, co dávají Bioshocku Infinite malé hodnocení a melou něco o špatném combat systému, nudném příběhu a tak. Ale respektuju jejich názory a narozdíl od tebe s tím dokážu žít.
PS. : ten můj příklad se týkal toho, že hodnocení hry na steamu je, jak jistě víš, založeno na metacritic, takže jsem porovnal metacritic se svým názorem.
PS2: Jo a to, že sem pleteš české recenze ukazuje, že totálně nechápeš, o co tu jde.
FireWolffirewolf28784
    5.5.2014 21:35
FireWolf

Lidi, Cannaboss zjevně pobral inteligenci toho člověka, který je na fotce. Nechte ho být, on za to nemůže. A teď vážně. Vůbec nechápeš, o co tu jde. Jde o vyjádření vlastního názoru na hru. On ji hrál, nelíbí se mu recenze na hru (které jsou pochvalné) , chce se podělit se svým názorem tady na zingu. Chápeš? Můžu jít dál? Teď to začne být totiž opravdu zajímavé. Vezmeš dva lidi a dáš jim tu stejnou hru. Jednomu se nebude líbit, druhému jo. Lidi jsou rozdílní, a proto má každý člověk jiný názor na hru. Nesnažím se ti vymluvit tvůj názor, beru ho. Ale nenuť všechny lidi mít stejný. Respektuj jejich názory, i když se ti nelíbí. Taky nemám rád lidi, co dávají Bioshocku Infinite malé hodnocení a melou něco o špatném combat systému, nudném příběhu a tak. Ale respektuju jejich názory a narozdíl od tebe s tím dokážu žít.
PS. : ten můj příklad se týkal toho, že hodnocení hry na steamu je, jak jistě víš, založeno na metacritic, takže jsem porovnal metacritic se svým názorem.
PS2: Jo a to, že sem pleteš české recenze ukazuje, že totálně nechápeš, o co tu jde.

Cannaboss    ThainDegu
najdi mi recenzi s podobne trapnym hodnocenim a muzem se bavit. Ses sam jedinej na svete.
Cannabosscannaboss12189
    5.5.2014 21:33
Cannaboss

ThainDegu
najdi mi recenzi s podobne trapnym hodnocenim a muzem se bavit. Ses sam jedinej na svete.

ThainDegu člen redakce   2x   Ale ty také nemáš žádné argumenty jen to, že tu dáváš cizí hodnocení. Nepoukazuješ na to, v čem se přesně pletu, jen tu opakuješ stále stejnou písničku. A o tom to celé je.ThainDeguthaindegu27578    5.5.2014 21:32 ThainDegu

Ale ty také nemáš žádné argumenty jen to, že tu dáváš cizí hodnocení. Nepoukazuješ na to, v čem se přesně pletu, jen tu opakuješ stále stejnou písničku. A o tom to celé je.

Cannaboss    SeriozníSam
Klasika. Dojdou argumenty a budeme tu resit cesky jazyk.
Cannabosscannaboss12189
    5.5.2014 21:29
Cannaboss

SeriozníSam
Klasika. Dojdou argumenty a budeme tu resit cesky jazyk.

Cannaboss    Call of Duty Ghosts jsem nehral. Nedokazu hodnotitCannabosscannaboss12189    5.5.2014 21:28 Cannaboss

Call of Duty Ghosts jsem nehral. Nedokazu hodnotit

SeriozníSam   2x   Cannaboss, tak si zabal "tvi" "zbitky" a jdi oxidovat jinde :)SeriozníSamserioznisam9104    5.5.2014 21:24 SeriozníSam

Cannaboss, tak si zabal "tvi" "zbitky" a jdi oxidovat jinde :)

NeoBlade   2x   Cannaboss: Call of Duty Ghosts taky dostává 8, 7...dal bys tomu takovou známku? :) Podlé tvé logiky očividně ano ;)

PS: Ano, Outlast jsem hrál...hodnotím jen hry, co jsem hrál
NeoBladeneoblade28678
    5.5.2014 21:20
NeoBlade

Cannaboss: Call of Duty Ghosts taky dostává 8, 7...dal bys tomu takovou známku? :) Podlé tvé logiky očividně ano ;)

PS: Ano, Outlast jsem hrál...hodnotím jen hry, co jsem hrál

Cannaboss    Jediny cim se ja ridim, jsou me poznatky ze hry a ty jsou diametralne odlisne od tvi recenze. Kdyz jsem videl tuto hovadinu, tak jsem ti musel ukazat co si mysli zbytek sveta. Najdi mi prosim recenzi, kde je tak hru hodnoti nekdo jako ty. Muzes kde chces. Treba v uganda gamer. A to o necem vypovida.Cannabosscannaboss12189    5.5.2014 21:18 Cannaboss

Jediny cim se ja ridim, jsou me poznatky ze hry a ty jsou diametralne odlisne od tvi recenze. Kdyz jsem videl tuto hovadinu, tak jsem ti musel ukazat co si mysli zbytek sveta. Najdi mi prosim recenzi, kde je tak hru hodnoti nekdo jako ty. Muzes kde chces. Treba v uganda gamer. A to o necem vypovida.

Cannaboss    ThainDegu
Hele myslim ze si lidi udelaj obrazek sami o tvoji recenzi. Ja na to kliknul jen kvuli nadpisu jak se nudis u oulast a rikam co to je za pic. . inu. Ale je to blog, tak se neni cemu divit.
Cannabosscannaboss12189
    5.5.2014 21:15
Cannaboss

ThainDegu
Hele myslim ze si lidi udelaj obrazek sami o tvoji recenzi. Ja na to kliknul jen kvuli nadpisu jak se nudis u oulast a rikam co to je za pic. . inu. Ale je to blog, tak se neni cemu divit.

ThainDegu člen redakce   2x   Popřípadě napiš svou recenzi, dej si tam hodnocení, jaké chceš a všichni si jí rádi přečteme. Konec debaty :D
Proč hlupáku? Mluvíš tu neustále o tom, jak se něčím řídíš, tím pádem mizí určitá nezavilost a vytrácí se individuální názor: D stáváš se částí stáda tím pádem masy bez myšlení, která nemá vlastní názor, ale přebírá ho od ovčáka.
ThainDeguthaindegu27578
    5.5.2014 21:09
ThainDegu

Popřípadě napiš svou recenzi, dej si tam hodnocení, jaké chceš a všichni si jí rádi přečteme. Konec debaty :D
Proč hlupáku? Mluvíš tu neustále o tom, jak se něčím řídíš, tím pádem mizí určitá nezavilost a vytrácí se individuální názor: D stáváš se částí stáda tím pádem masy bez myšlení, která nemá vlastní názor, ale přebírá ho od ovčáka.

Cannaboss    ThainDegu
O jakym stadu mluvis ty hlupaku. Rekl jsem ze jsem hru hral chapes? Tak o jakym stadu mluvis, ses uplne mimo

Wolf
Lol srovnavat hodnoceni na stemu a gameranking tak tahle veta stacila zas me abys me rozesmal.
Cannabosscannaboss12189
    5.5.2014 21:09
Cannaboss

ThainDegu
O jakym stadu mluvis ty hlupaku. Rekl jsem ze jsem hru hral chapes? Tak o jakym stadu mluvis, ses uplne mimo

Wolf
Lol srovnavat hodnoceni na stemu a gameranking tak tahle veta stacila zas me abys me rozesmal.

Cannaboss    ThainDegu
Doufam ze nad tvim.
Podivejte se na cesky herni weby, tam to ma taky kolem 80% Aha ted mluv Wolfe. Je to nezpochybnitelne.
Cannabosscannaboss12189
    5.5.2014 21:07
Cannaboss

ThainDegu
Doufam ze nad tvim.
Podivejte se na cesky herni weby, tam to ma taky kolem 80% Aha ted mluv Wolfe. Je to nezpochybnitelne.