Uživatel nepřihlášen
Myšlenky a recenze Thaina Degu
RSS kanál blogu
Píše: ThainDegu - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Myšlenky a recenze Thaina Degu

Preview: Zaklínač 3: Divoký Hon - Co nám přináší nový Zaklínač?

Pátek 13.6.2014 12:26 - Autor: ThainDegu
To se mi líbí

Preview: Zaklínač 3: Divoký Hon - Co nám přináší nový Zaklínač?E3 přinesla spoustu novinek ohledně tohoto titulu. Gameplay působil naprosto fantasticky. Jak na mě působí nové herní prvky, které hra za pár měsíců přinese? Máme se na všechny těšit nebo nás mohou i na pohled děsit. Nebude nový Zaklínač v určitých věcech až moc jednoduchý?

Dobré postavy tvoří příběh

Nedílnou součástí dobrého příběhu, jsou samozřejmě výborné postavy. Fanoušci knižní ságy mohou jásat. Návrat Geraltovi životní lásky Yennefer a jejich adoptivní dcery Ciri většině milovníků knih jistě zaplnil srdce euforií. A co bude s chuděrkou Triss, že by se dala dohromady s Eskelem? Zaklínačská obec je zde znovu ve své síle a možná někteří z vás dostanou posilu v podobě zabijáka králů Letha. Starý dobrý bard Marigold nám pomalu, ale jistě stárne, i přesto se ho Geralt musí neustále dostávat z průšvihu. Nilfgard se podniká invazi do severských království, a proto je dobré se znovu setkat se starým známým Imperátorem Nilfgardu. Emhyr var emreis se vrací v celkem dobré formě a jako bonus dostává výborný hlas Charlese Dance (Tywin Lannister). Krom postav známých z knih jistě potkáme spoustu zajímavých charakterů, které nám vývojáři postaví do cesty. Na koho se těšíte vy?

Milostný trojúhelník
Milostný trojúhelník

Povedou nas za ručičku?

Při lovu na gryfa vidíme poprvé použití smyslů, kterými je zaklínač obdařen. Kapky krve vedoucí Geralta po stopách raněného netvora vypadají skutečně fantasticky. V tomto směru se autorům nedá naprosto nic vytknout. Přeci jen tuto metodu používají stopaři celkem normálně. Zde je jen trošku zjednodušena hlavně kvůli tomu, že jsou všechny stopy zvýrazněny tak, abyste se nemuseli neustále zastavovat. Problém nastal, když jsem viděl druhý gameplay. Po té co vám Djiskra odhalí, kde je další stopa vedoucí k Ciri, jedete do bažin a znovu s pomocí zaklínačského smyslu hledáte malého godlinga Johnnyho a ten vypadá jako malý vodníček. A zde přichází ten problém. Není to v určitém směru zbytečné vodění za ručičku? Nebude možnost využít tuto schopnost i v řadě dalších úkolů? A proč tento směr není zaměřen jen na stopy krve?

Stopování griffa stojí za to
Stopování griffa stojí za to

Jak daleko by měli sahat informace, které získáte?

Nové informace ohledně netvorů již nemusíte získávat jen pomocí knih. Vesničané a místo činu vám také dokáží rozšířit vědění o dané příšeře. To je výborná novinka. Jediný detail, který se mi v tomto směru trošku nezdá, je například to, že vám autoři ukáží jak slabé a silné stránky netvora tak i lektvary, které je na něj dobré použít. Je sice výborné mít spoustu informací, ale občas by se to nemělo přehánět. Mám obavu, aby nám nebyl vzat prostor pro vlastní taktiku a svobodné myšlení při lovu.

Všechny potřebné informace na jednom místě
Všechny potřebné informace na jednom místě

Bezedná láhvička s lektvarem

Elixiry se znovu vrací ke stylu, který byl využit v prvním díle. Vytrácí se tedy systém, kdy byla meditace nutná k posílení. Posilující nápoje můžete pít nyní kdykoliv. Jejich efekt je ale oproti druhému dílu krátkodobá. Stále si musíte hlídat úroveň toxicity. Lektvary se mohou dále rozvíjet, musíte ale najít správné suroviny, díky nim můžete posunout určité elixíry na novou úroveň.

Nejsou zde však jen elixíry ale i mutageny. Jejich toxická hodnota je rovna hodnotě po vypití dvou a více lektvarů, na rozdíl od nich jsou ale trvalé do příští meditace. Nakonec zde budete mít na výběr mezi pár mutageny či řadou lektvarů.

Spojením vlastností předchozích dílů se tvůrci pokouší vyřešit problém, kterým trpí snad všichni hráči RPG. Hromadění zbytečných věcí, na které jednoduše nikdy nedojde. V praxi to vypadá asi tak, že budete mít jednu lahvičku, tu jednou naplníte a od této chvíle se naplní vždy, když meditujete. Takže budete u sebe nosit lahvičku, která se naplní hned po odpočinku. Zmizí tím potřeba neustálého sběru surovin? Možná nakonec autoři udělají kompromis a lahvičku budete naplňovat pomocí nových surovin. Zatím můžeme jen polemizovat, jak tento aspekt bude vypadat za pár měsíců.

Škoda že není znovu použit systém z 1
Škoda že není znovu použit systém z 1

Jedna cesta nestačí

V předchozích dílech autoři preferovali hlavně cestu meče. Ta v novém Zaklínačovi dostává značné vylepšení animací, takže jsou souboje daleko víc plynulé. Nyní znamení dostávají daleko víc možností hlavně proto, že mají jak primární tak i sekundární funkci. Nejvíce jsme asi na prezentacích a screenech viděli znamení Igni. To v tento moment vypadá buď jako pouťový trik, při kterém vypouštíte z rukou vlnu jisker anebo jako plamenomet. Fanouškům knižní série to asi nebude moc při chuti, ale jako akční prvek to rozhodně není špatná volba.

První varianta Igni
První varianta Igni

Prezentace, která plní nadšením

I přes tyto detaily ukazuje Geralt v prezentacích jen samá pozitiva. První kroky prezentace vedou do životem pulzujícího Novingradu. Knižní představy fanoušků by měli být naprosto uspokojeny. Středověká metropole protkaná ušmudlanými uličkami, trhy a zaplivanými hospodami. Celé město je rozděleno do čtyř částí, které jsou navzájem propojeny. Podle tvůrců je to největší město z celé série, takže se máme skutečně na co těšit. Přeci jen není čemu se divit, když bude hra jako celek 40x větší než předchozí titul.

Město které vás chytne a nepustí
Město které vás chytne a nepustí

Hledáte informace o Ciri, a kdo jiný by vás k nim zavedl lépe než starý známý král špehů Djiskra. Ten ale požaduje hlavu gryfa. Pro Geralta to samozřejmě není žádný problém. Po zdolání netvora se vracíte pro slíbené informace. Ty vás dále vedou do bažin, v kterých hledáte podivné stvoření se zvláštně zvoleným jménem. Johnny vypadá, jako jakýsi druh vodníka, který zapomněl vyrůst. Hledání informací ale ztíží to, že tato postava ztratila hlas. Je potřeba mu ho navrátit. Hledání lektvaru vás dovede k staré kořenářce, ta ale za elixír požaduje, abyste splnili požadavek tří stařen umístěných v obrazu. Ty vám nařídí zabití lesního netvora. Jeho zrůdnost sice dosahuje k nebesům, ale ve světě Zaklínače musíme ke všem rozhodnutím přistupovat skutečně opatrně. Lesní bestie vypadá sice jako netvor, ve skutečnosti to může být dobrosrdečná duše chránící les a jeho okolí před podivnou trojící dam. Prezentace částečně ukazuje, že si vaše postava znovu zaběhá. Možná bych v tomto směru viděl velkou podobnost s prvním dílem. Uvidíme, co hra přinese. Já se rozhodně těším.

Zaslouží si netvor skutečně smrt?
Zaslouží si netvor skutečně smrt?

Nové detaily:

1) Doppleři (Dudu) potvrzeni, takže je pravděpodobné, že Geralt v brašně veze právě starého známého.

2) Návštěva Oxenfurtu je skoro zaručena.

3) Novinka která některé fanoušky herní série skutečně potěší, bude role Triss v hlavním příběhu. V tento moment je již znovu na hlavní koleji, takže někteří z nás již nemusí naříkat nad tím, že by aktérka minulých dílů neměla dost prostoru.

4) V herním příběhu a světě se objeví více knižních postav, takže se máme na co těšit.

5) Výbava humanoidních nepřátel bude obsahovat jak jednoruční tak obouruční zbraně spolu se štíty a kapkou magie. Možná se vám někdy stane že vás přepadne družina žen či gnomů.

6) Setkáme se s mnoha typy zvířat. Pro příklad zde bude koza, kůň, kuře, husa, pes, kočka, prase, medvěd, krab, vrána, ovce, velryba a jedna skutečně krásná mýtická potvůrka.

7) Ze sedla koně půjdou provádět specialní útoky. Kůň samotný bude mít staminu.

8) Lodě budou mít životy. Rýsují se nám velké bitvy na lodích?

9) Engin používá Apex Destruction


Zaklínač 3: Divoký hon na PC, PS4, Xbox One Hodnocení hry
Těším se
  • Povedený soubojový systém
  • Yennefer a Ciri
  • Výborný příběh
  • Záplavy slovanských nestvůr
  • Dech beroucí grafickou stránku
  • Nové funkce znamení
Bojím se
  • Zjednodušení hry v určitých aspektech
Shrnutí: Záběry ze hry jednoduše ukazují, že je zde skutečně hodně věcí na které se v tomto titulu můžeme těšit. Je zde sice i pár aspektů, které budí v mém fanouškovském srdci neklid, ale ty se snad dají do pořádku. Nevím, jak dlouho vydržím čekání na tohoto krále RPG.
Tisk
Hodnocení:
( Zbývá 8 hlasů pro zveřejnění hodnocení ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
Zaklínač 3: Divoký hon na PC, PS4, Xbox OneScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon Screenshot ze hry Zaklínač 3: Divoký hon
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Preview: Zaklínač 3: Divoký Hon - Co nám přináší nový Zaklínač?
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
ThainDegu člen redakce    Juraj: tak ty lodě se prý budou dát vylepšovat ale kterýkoliv update to může změnit :)ThainDeguthaindegu27578    2.7.2014 16:11 ThainDegu

Juraj: tak ty lodě se prý budou dát vylepšovat ale kterýkoliv update to může změnit :)

Juraj103    ThainDegu: No , by mohli spraviť v nejakej kapitole že ideš zo Skelligeských ostrovov a napadne ta trebárs Nilfgaardska loď ... alebo ty pomôžeš Nilfgaardanom (samozrejme za niečo) . Každopádne nemuselo by to dopadnúť katastrofálne.Juraj103juraj10322460    2.7.2014 14:27 Juraj103

ThainDegu: No , by mohli spraviť v nejakej kapitole že ideš zo Skelligeských ostrovov a napadne ta trebárs Nilfgaardska loď ... alebo ty pomôžeš Nilfgaardanom (samozrejme za niečo) . Každopádne nemuselo by to dopadnúť katastrofálne.

ThainDegu člen redakce    Lelanka: Artworky říkají něco jiného :) Ale také bych byl raději kdyby se Geralt držel od moře co nejdál :DThainDeguthaindegu27578    2.7.2014 11:34 ThainDegu

Lelanka: Artworky říkají něco jiného :) Ale také bych byl raději kdyby se Geralt držel od moře co nejdál :D

Lelanka    K updatu: Potěšilo mě, že Triss bude hlavní postavou, bylo by mi toho líto, když by byla zase "jen" Geraltův románek. :thumbup: Ale myslím, že lodní bitvy tam nebudou. :-( CDP říkal, že lodě budou sloužit jen k cestování...Lelankalelanka10911    2.7.2014 11:15 Lelanka

K updatu: Potěšilo mě, že Triss bude hlavní postavou, bylo by mi toho líto, když by byla zase "jen" Geraltův románek. :thumbup: Ale myslím, že lodní bitvy tam nebudou. :-( CDP říkal, že lodě budou sloužit jen k cestování...

ThainDegu člen redakce    Znovu menší update :DThainDeguthaindegu27578    2.7.2014 00:20 ThainDegu

Znovu menší update :D

Lišák    ThainDegu: Je zde ještě méně fantasy prvků než v zaklínači. Ale ano svět je zde vykreslen podobně realisticky.Lišáklisak29188    15.6.2014 16:11 Lišák

ThainDegu: Je zde ještě méně fantasy prvků než v zaklínači. Ale ano svět je zde vykreslen podobně realisticky.

ThainDegu člen redakce    Lišák: Četl sem o ní ale zatím sem se k ní nedostal. Hodně lidí říká že je na stejné bázi jako Zaklínač v určitém směru.ThainDeguthaindegu27578    15.6.2014 16:08 ThainDegu

Lišák: Četl sem o ní ale zatím sem se k ní nedostal. Hodně lidí říká že je na stejné bázi jako Zaklínač v určitém směru.

Lišák    ThainDegu: :-) Četl jsi taky jeho husitskou trilogii (já dva díly) ?Lišáklisak29188    15.6.2014 16:05 Lišák

ThainDegu: :-) Četl jsi taky jeho husitskou trilogii (já dva díly) ?

ThainDegu člen redakce    Juraj103: Čerpá z myšlenky středověku a slovanské mytologie. Jistě má výborný svět ale popravdě jsem již četl lepší autory. Takže jak jsem již řekl arogance jednoduše není na místě :)
Lišák: Ja jsem viděl první serial pak hru a až po hře jsem dostal chuť na knihu :D
ThainDeguthaindegu27578
    15.6.2014 15:56
ThainDegu

Juraj103: Čerpá z myšlenky středověku a slovanské mytologie. Jistě má výborný svět ale popravdě jsem již četl lepší autory. Takže jak jsem již řekl arogance jednoduše není na místě :)
Lišák: Ja jsem viděl první serial pak hru a až po hře jsem dostal chuť na knihu :D

Lišák    ThainDegu: Když si vzpomenu, jak jsem k zaklínači vlastně přišel - Hru měli jen tak pohozenou v Tescu v takovém mřížovém boxu, připomínající nákupní vozík. Všiml si jí matky přítel a řekl, že by to pro mě a bráchu nebyl špatný dárek k vánocům (jaké dárky dostanu vím většinou dopředu) . Protože jsem o ní předtím četl (silné slovo) na netu a celkem mě zaujala, tak jsem souhlasil. No a po zahrání to šlo všechno ráz na ráz - sága, povídky, seriál (předtím jsem neměl ani potuchy, že nějaký Sapkowsky existuje) . :DLišáklisak29188    15.6.2014 15:43 Lišák

ThainDegu: Když si vzpomenu, jak jsem k zaklínači vlastně přišel - Hru měli jen tak pohozenou v Tescu v takovém mřížovém boxu, připomínající nákupní vozík. Všiml si jí matky přítel a řekl, že by to pro mě a bráchu nebyl špatný dárek k vánocům (jaké dárky dostanu vím většinou dopředu) . Protože jsem o ní předtím četl (silné slovo) na netu a celkem mě zaujala, tak jsem souhlasil. No a po zahrání to šlo všechno ráz na ráz - sága, povídky, seriál (předtím jsem neměl ani potuchy, že nějaký Sapkowsky existuje) . :D

Juraj103    ThainDegu: či úž kvoli hre alebo kniham furt je to jeho svet ... a to je to čo som tym chccel povedaťJuraj103juraj10322460    15.6.2014 15:38 Juraj103

ThainDegu: či úž kvoli hre alebo kniham furt je to jeho svet ... a to je to čo som tym chccel povedať

ThainDegu člen redakce    Juraj103: S tím bych zase nepřeháněl. Zaklínač je sice výborná kniha ale neřekl bych že je nejčtenější většina herních fanoušků jen uvažuje o tom že by si to přečetla ale většinou na to nedojde. Takže jeho arogance není oprávněná :D Jistě má povedené dílo ale většinu svého úspěchu dosáhl díky reklamě od CD Projektu.
Lišak: Já osobně bych řekl že je to kvůli cashi :D Tím že Geralta zabil ukázal jak tuto postavu má rád :D Ještě k tomu umřel tak hloupě : / Mě se nelíbili skoky které tam autor dělal. Mám raději ucelenější díla.
ThainDeguthaindegu27578
    15.6.2014 15:30
ThainDegu

Juraj103: S tím bych zase nepřeháněl. Zaklínač je sice výborná kniha ale neřekl bych že je nejčtenější většina herních fanoušků jen uvažuje o tom že by si to přečetla ale většinou na to nedojde. Takže jeho arogance není oprávněná :D Jistě má povedené dílo ale většinu svého úspěchu dosáhl díky reklamě od CD Projektu.
Lišak: Já osobně bych řekl že je to kvůli cashi :D Tím že Geralta zabil ukázal jak tuto postavu má rád :D Ještě k tomu umřel tak hloupě : / Mě se nelíbili skoky které tam autor dělal. Mám raději ucelenější díla.

Lišák    Juraj103: Někteří to přijímají s pokorou. Ale já nemám právo soudit - člověk neví, co by to s ním udělalo, kdyby získal úspěch a slávu.Lišáklisak29188    15.6.2014 15:27 Lišák

Juraj103: Někteří to přijímají s pokorou. Ale já nemám právo soudit - člověk neví, co by to s ním udělalo, kdyby získal úspěch a slávu.

Lišák    Thaindegu: Doufejme. No, působilo to tak. Je pravda, že Paní jezera byla trochu překombinovaná - rytíři kulatého stolu (S. se velmi zajímá o artušovskou legendu) , cestování v čase, samotný závěr. Mně osobně se však hodně líbila, až na tyhle zmíněné nedostatky. Taky toho mohl mít už plné zuby, tak se jednoduše nesnažil a svého hrdinu na konci "zabil", aby nemusel pokračovat. Teď však změnil názor, ať už z peněžních nebo jiných důvodů.Lišáklisak29188    15.6.2014 15:20 Lišák

Thaindegu: Doufejme. No, působilo to tak. Je pravda, že Paní jezera byla trochu překombinovaná - rytíři kulatého stolu (S. se velmi zajímá o artušovskou legendu) , cestování v čase, samotný závěr. Mně osobně se však hodně líbila, až na tyhle zmíněné nedostatky. Taky toho mohl mít už plné zuby, tak se jednoduše nesnažil a svého hrdinu na konci "zabil", aby nemusel pokračovat. Teď však změnil názor, ať už z peněžních nebo jiných důvodů.

Juraj103    Lišák: Aj mne sa páčil seriál ale vieš , publikum je čoraz náročnejšie a preca porovnaj si Pan Prstenov a Zaklinač film . A Sapkowski ... vie o sebe že má jedno z najčítanejších fantasy ... nečudojem sa že je ´´arogantný´´Juraj103juraj10322460    15.6.2014 15:15 Juraj103

Lišák: Aj mne sa páčil seriál ale vieš , publikum je čoraz náročnejšie a preca porovnaj si Pan Prstenov a Zaklinač film . A Sapkowski ... vie o sebe že má jedno z najčítanejších fantasy ... nečudojem sa že je ´´arogantný´´

ThainDegu člen redakce    Lišák: Já osobně si myslím že poslední kniha ze ságy je slabší než ostatní díly do určité míry jde vidět že mu docházel dech. Snad nová kniha povídek bude ve stejné formě jako první romány a příběhy o Geraltovi.ThainDeguthaindegu27578    15.6.2014 15:10 ThainDegu

Lišák: Já osobně si myslím že poslední kniha ze ságy je slabší než ostatní díly do určité míry jde vidět že mu docházel dech. Snad nová kniha povídek bude ve stejné formě jako první romány a příběhy o Geraltovi.

Lišák    ThainDegu: Otázkou je, jestli si to sám připouští. Z rozhovorů s ním mám docela pocit, že jde o arogantního člověka.Lišáklisak29188    15.6.2014 15:07 Lišák

ThainDegu: Otázkou je, jestli si to sám připouští. Z rozhovorů s ním mám docela pocit, že jde o arogantního člověka.

ThainDegu člen redakce    Lišák: Bez her by Zaklínače znalo malé procento populace. Takže může být jen rád.ThainDeguthaindegu27578    15.6.2014 15:04 ThainDegu

Lišák: Bez her by Zaklínače znalo malé procento populace. Takže může být jen rád.

Lišák    To taky může být jeden z důvodů (i když mě se celkem líbil) . Jinak nebylo by špatné zfilmovat ságu - s méně provařenými herci a režisérem s východní nebo střední Evropy (přeci jenom mají odlišné cítění a pohled na věc než západ) . Rovněž by stálo za úvahu vytvořit seriál inspirovaný různými slovanskými mýty a pověstmi, ale i klidně jinými, třeba v hororovém ladění.Lišáklisak29188    15.6.2014 15:04 Lišák

To taky může být jeden z důvodů (i když mě se celkem líbil) . Jinak nebylo by špatné zfilmovat ságu - s méně provařenými herci a režisérem s východní nebo střední Evropy (přeci jenom mají odlišné cítění a pohled na věc než západ) . Rovněž by stálo za úvahu vytvořit seriál inspirovaný různými slovanskými mýty a pověstmi, ale i klidně jinými, třeba v hororovém ladění.

Juraj103    No , vlastne može byť aj sklamaný zo serialu a tak na hry pre istotu nahliada cez prstyJuraj103juraj10322460    15.6.2014 14:54 Juraj103

No , vlastne može byť aj sklamaný zo serialu a tak na hry pre istotu nahliada cez prsty

Lišák    Juraj103: Jo, ale je to celkem logické, nemám mu to za zlé. Dokonce si myslím, že z nich ani teď nemá radost - bude to právě z toho důvodu, že ví, že je někteří hráči za následovníka ságy považují, takže se nejspíš cítí trochu ukřivděně. Zase asi nebude tak naschválný, aby napsal něco, co je v přímém rozporu s hrami - přeci jenom mu z toho jdou peníze.Lišáklisak29188    15.6.2014 14:49 Lišák

Juraj103: Jo, ale je to celkem logické, nemám mu to za zlé. Dokonce si myslím, že z nich ani teď nemá radost - bude to právě z toho důvodu, že ví, že je někteří hráči za následovníka ságy považují, takže se nejspíš cítí trochu ukřivděně. Zase asi nebude tak naschválný, aby napsal něco, co je v přímém rozporu s hrami - přeci jenom mu z toho jdou peníze.

Juraj103    Lišák: Tak ale vieš Sapkowski sa už niekoľko krát vyjadril že hry neberie ako pokračovanie.Juraj103juraj10322460    15.6.2014 14:30 Juraj103

Lišák: Tak ale vieš Sapkowski sa už niekoľko krát vyjadril že hry neberie ako pokračovanie.

Lišák    Juraj103: Jestliže máš Sapkowskeho kvůli jeho dílu za boha, tak to potom jo :DLišáklisak29188    15.6.2014 11:52 Lišák

Juraj103: Jestliže máš Sapkowskeho kvůli jeho dílu za boha, tak to potom jo :D

Juraj103    Lišák : Díky bohuJuraj103juraj10322460    15.6.2014 08:19 Juraj103

Lišák : Díky bohu

Lišák    Juraj103: Odehrává se ještě před ságou, takže ke kolizi by dojít nemělo.Lišáklisak29188    15.6.2014 00:44 Lišák

Juraj103: Odehrává se ještě před ságou, takže ke kolizi by dojít nemělo.

Juraj103    Hej videl som mám likenutú stránku Zaklínač 3 : DH na FB. Ale aj tak ĎakujemJuraj103juraj10322460    15.6.2014 00:39 Juraj103

Hej videl som mám likenutú stránku Zaklínač 3 : DH na FB. Ale aj tak Ďakujem

ThainDegu člen redakce   1x   Jinak zde Gameplay z bažin v HD kvalitě :)odkaz ]ThainDeguthaindegu27578    15.6.2014 00:38 ThainDegu

Jinak zde Gameplay z bažin v HD kvalitě :)odkaz ]

Juraj103    ThainDegu: Ďakujem , mal by som to asi znova začať sledovať. :)
Lišák: A jak na tom bude ? Bude ´´nepriateľská´´ voči hrám? Každopádne ďakujem za info.
Juraj103juraj10322460
    15.6.2014 00:34
Juraj103

ThainDegu: Ďakujem , mal by som to asi znova začať sledovať. :)
Lišák: A jak na tom bude ? Bude ´´nepriateľská´´ voči hrám? Každopádne ďakujem za info.

Lišák    Juraj103: Taky by jsme se měli dočkat nové povídkové knihy od Sapkowskeho někdy v listopadu, v Polsku už vyšla (Sezóna nebo Období bouří - pravděpodobný překlad) .Lišáklisak29188    15.6.2014 00:33 Lišák

Juraj103: Taky by jsme se měli dočkat nové povídkové knihy od Sapkowskeho někdy v listopadu, v Polsku už vyšla (Sezóna nebo Období bouří - pravděpodobný překlad) .Komentář byl autorem naposledy upraven 15.6.2014 00:55

Původní verze před úpravami:Juraj103: Taky by jsme se měli dočkat nové povídkové knihy od Sapkowskeho někdy v listopadu, v Polsku už vyšla (Sezóna nebo Doba bouří - pravděpodobný překlad) .

ThainDegu člen redakce    Juraj103: K tomu už se také CD Projekt vyjádřil :) Jistě že není. S Geraltem se ještě setkáme ale očekaval bych že to bude spíše více v povídkové rovině.ThainDeguthaindegu27578    15.6.2014 00:21 ThainDegu

Juraj103: K tomu už se také CD Projekt vyjádřil :) Jistě že není. S Geraltem se ještě setkáme ale očekaval bych že to bude spíše více v povídkové rovině.