Uživatel nepřihlášen
Myšlenky a recenze Thaina Degu
RSS kanál blogu
Píše: ThainDegu - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Myšlenky a recenze Thaina Degu

Recenze: Mass Effect 2 - RPG snů?

Pondělí 15.9.2014 08:27 - Autor: ThainDegu
To se mi líbí

Recenze: Mass Effect 2 - RPG snů?Konečně je to tu. Udělal jsem si čas a dal dohromady článek o druhém dílu této epické série. Přeju vám příjemné čtení.

Část druhá

Pokračování Mass Effect nás zaujme hned na začátku. Normandy je napadena neznámou lodí s daleko lepší technologií. Jelikož jsou šance na vítězství prakticky nulové, je posádka přinucena k evakuaci. Při záchraně posledních členu vaší party je Shaperd vystřelen a mizí v atmosféře planety. Příběh by asi neměl začínat smrtí hlavního hrdiny. Naštěstí jsme ale v budoucnosti, takže bude neohrožený kapitán za pomoci technologie oživen. Jenže nic se neděje jen tak. Korporace jednoduše potřebuje Shaperda k tomu, aby přišel na to, kdo unáší lidské kolonisty. Znovu vás čekají fantastické momenty, které vám doslova vezmou dech. Čím dále v příběhu postupujete, tím víc odkrýváte tajemství vaší posádky a hlavně nepřátel, kteří proti vám stojí.

Příběh jako takový má něco do sebe. Krom toho se zde nabízí mnoho vedlejších misí, které znovu dávají možnost volby, kterou na této sérii tak milujeme. Mass Effect 2 nabízí pár mini her, které vám dají možnost si přivydělat, popřípadě získat slevu na zboží u určitého obchodníka. Pro příklad bych uvedl planetu Tuchanka, kde můžete sázet na zápasy místních mazlíčků. Pro ty, které nebaví se jen dívat, je tu možnost lovit škůdce, kteří jsou tu značně přemnožení. Podobných nabídek jak investovat svůj čas je v tomto vesmíru mnoho.


Vývoj postavy

Poté, co jste znovu postaven na nohy, máte znovu, jako v předchozím dílu, možnost si nastavit svůj vzhled a povolání. Hlavní třídy se výrazně nezměnily. Pro mě je tu stále Adept, který se stal použitelnou postavou. Rozdělování bodů se znovu značně zjednodušilo, již zde nejsou schopnosti jako šarm či zastrašování, ale jen šest primárních vlastností a jako bonus jedna, kterou dostanete po vylepšení vztahu s členy vaší posádky.


Rostoucí kolos

Vesmír Mass Effectu se rozrostl o mnoho planet a dává vám možnost zavítat na domovské světy snad všech známých ras. V novém dílu jsme ale v tomto směru zaznamenali mnoho změn. První novinkou je to, že již nemusíte jezdit po povrchu planety vyhledávat zdroje a budovy, ale vše máte zahrnuto do skenování planety. Většinou hledáte místa, kde se buď na planetě vyskytuje určitá ruda či plyn anebo základnu, která by vám mohla posloužit k přistání. Tvůrci se asi snažili vyhnout stereotypu, který vznikal při dlouhém projíždění planety. Jeden z objektů, který mě zaujal minimálně jménem, byla zelená planetka Pragia.

Cesty vesmírem nejsou již tak jednoduché jako předtím. Můžete k nim samozřejmě využívat vysílače hmoty, které vás přemistují na extremně velké vzdálenosti. Mezi souhvězdími budete však muset občas cestovat i bez jejich pomoci. V ten moment bude potřeba použít palivo, které vám vystačí většínou maximálně na cestu tam a zase zpátky. Nesmíte zapomenout na sondy, které vám pomáhají s průzkumem planet, bez nich prakticky poletíte zbytečně.


Dobrý team

Rozvoj vás i okolních postav je nyní více ovlivněn rozhovory, které s nimi vedete. Každý z charakterů má svůj příběh, který se časem posouvá dál. Ale to jen za předpokladu, že plníte mise členů posádky a řešíte jejich problémy a starosti. Musím říct, že jsem si všechny úkoly, jenž se týkaly posádky, skutečně užil.

Celkově se vaše parta rozrostla o pár nových jmen, škoda jen, že někteří starší členové odešli. Některé z nich skutečně v misích postrádam. Místo nich ale dostanete nové hrdiny a odpadlíky, kteří s vámi půjdou zachraňovat vesmír. Podle mě je jednou z nejzajímavějších postav nájemný vrah Thano. Uchvátí vás hned na první pohled. Jako bonus dostáváte jeho spiritualní názory a skutečně poutavý příběh jeho života.


Rozhodnutí mají význam

Volby v Mass Effectu 2 znovu mají velký význam. Zajímavé je, že hru ovlivňují i rozhodnutí z přechozího dílu. Každý tím pádem může po importu postav dostat naprosto odlišnou hru. Někteří z nás jsou stále spektrou a pozvedli lidstvo na jeho zasloužené místo. Jiní zas šli jinou cestou a některé události je nepotkají. Možnost volby nás jednoduše svazuje. Důsledek nemusí přijít hned, ale třeba až v příštím díle hry.

A jak začínal Mass Effect pro mě? Jelikož jsem šel cestou dobra a snažil se dělat hlavně dobrá a logická rozhodnutí, tak mě po příletu do Citadely uvítala rada, která mi oznámila, že se mohu vrátit do své pozice spektry. Později potkávám starého přítele Wrexe, kterého jsem naštěstí nezastřelil. A jako poslední potkávám svou starou lásku Ashley, ale ta není zrovna moc dobře naladěna. Takto ovlivnil první díl můj ME. A jak to bylo u vás?

Stále je zde cesta ochránce a rebela. Nyní ale mizí z tabulky vlastností šarm či zastrašování. Rozhodnutí v rozhovorech dávají body k jedné ze stran. Čím dale jste, tím více možností vám hra dává. Nabízí dokonce fast eventy, při kterých je třeba si rychle zvolit, jak chcete jednat. Občas může jediný moment někomu vzít či dokonce zachránit život.


Prázdný zásobník

Zbraně a soubojový systém dostali nový kabát. Likvidace nepřátel je nyní daleko víc dynamická a zábavná. Některé postavi mají daleko víc využití. Například adept se konečně stal užitečnou třídou a ne jen panáčkem s pistolí, jehož síly měly zbytečně dlouhé CD, takže v souboji byla jejich použitelnost naprosto mizivá. První díl za tuto classu jsem odehrál skutečně hlavně a jen se střelnou zbraní. Druhý díl mě totou změnou příjemně překvapil a popravdě jsem si hru více užil. Ovládání sice bylo stále trošku neohrabané a postava si občas dělala co chtěla, ale znovu jsem si zvykl.

A jaká změna se stala v úpravě zbraní a munice? Již nemáte nekonečno nábojů a bez potřebné vlastnosti nemáte ani možnost střílet jiné kulky než ty obyčejné. Později, když buď vy anebo jedna z vašich postav vylepší perk na upravené náboje na maximum, dostává je celý team. Do té doby si o nich můžete nechat jen zdát. Celkově je potřeba všechna vylepšení a úpravy najít či vyzkoumat. Na vývoj je potřeba vždy určité množství surovin, které těžíte na planetách.

Dobývání zámků a hacking se konečně posunul na trošku lepší úroveň. Již to není jen o tom dostat se do středu kruhu. Celkově tato činost dostává logický kabát. Do dveří a trezorů se dostáváte pomocí spojování bodů na schématu. Jednotlivé cesty dáváte dohromady pomocí znaků, ty jsou vždy v páru, po propojení se zvýrazní. Hacking je trošku náročnější. Před vámi pluje text, vašim úkolem je najít věty, které jsou totožné s tím, co máte na obrazovce. Je nutné najít tři části, po jejich nalezení se vám data aktivují.


Příběh ještě nekončí

Další díl této série je za mnou. Co o něm říct? Byl jsem znovu nadšen. Znovu jsem zažil fantastický zážitek. Příběh byl naprosto bezchybný, postavy zajímavé a hlavně atmosféra vtáhla do děje na desítky hodin. Popravdě jsem tento díl znovu prošel na jeden nádech. Prožitek jsem si umocnil zvýšenou obtížností, která ze hry dělala dokonalou šachovou partii, každá chyba znamenala rychlý konec. Zbývá už jen pár hodin a vrhnu se na třetí kontrovertní díl. Snad se mi bude líbit stejně, jako jeho předchůdci.


Mass Effect 2 na PC, PS3, Xbox 360 Hodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Mass Effect 2
» Více o hře
Líbí se mi
  • Epický příběh
  • Výborný soubojový systém
  • Vývoj příběhu a možnosti volby
  • Propracované charaktery
  • Cestování vesmírem
Vadí mi
  • Mapy měst
  • DLC nemají pořádně co nabídnout
  • Občasné bugy a pády hry
Verdikt: Druhý díl Mass Effectu považuji za jedno z nejlepších RPG které jsem měl možnost prozatím hrát. I přes pár chybek je to skutečný klenot. Rozhodně všem mohu jen doporučit.
Tisk
Hodnocení:
( Zbývá 8 hlasů pro zveřejnění hodnocení ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
Mass Effect 2 na PC, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2 Screenshot ze hry Mass Effect 2
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Recenze: Mass Effect 2 - RPG snů?
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Slim50    Na to jak hry ve "scifi" universu nemusím, tak mě ME doslova uchvátil právě příběhem a možností rozhodování, a musim uznat že až na ten konec ME3 který jsem čekal trochu epičtější, to byla jedne z nejlepších serii kterou jsem kdy hrál.Slim50slim505196    1.10.2014 18:25 Slim50

Na to jak hry ve "scifi" universu nemusím, tak mě ME doslova uchvátil právě příběhem a možností rozhodování, a musim uznat že až na ten konec ME3 který jsem čekal trochu epičtější, to byla jedne z nejlepších serii kterou jsem kdy hrál.

draco666    draggo: mozno preto ze jo to vlastne kotor v inom universe...takisto jade empire a vlastne vsetky tituly od bioware ;) nic viac, nic menej...na 10ku to tu proste uz bolo moc krat. . tie najlepsie hry vysli z dielne Black Isle... ano ME ma svoje kvality, ale je to uz otrepane klišédraco666draco6662126    28.9.2014 10:23 draco666

draggo: mozno preto ze jo to vlastne kotor v inom universe...takisto jade empire a vlastne vsetky tituly od bioware ;) nic viac, nic menej...na 10ku to tu proste uz bolo moc krat. . tie najlepsie hry vysli z dielne Black Isle... ano ME ma svoje kvality, ale je to uz otrepane klišéKomentář byl autorem naposledy upraven 28.9.2014 10:30

Původní verze před úpravami:draggo: mozno preto ze jo to vlastne kotor v inom universe...takisto jade empire a vlastne vsetky tituly od bioware ;) nic viac, nic menej...na 10ku to tu proste uz bolo moc krat. . tie najlepsie hry vysli z dielne Black Isle. .

draggo   2x   draco666: Proč by měla bejt desítka vyhrazená jen pro tituly, které přinesou "něco nového"? Vím, že to takhle spousta redaktorů bere, ale já prostě 10ku dávám hře, která je pro mě po všech stránkách naprosto dokonalá. A to pro mě ME2 (a vlastně celá ME série, nakonec i ta trojka) je. Bude to znít jako klišé, ale já za celej život nehrál nic lepšího, než tuhle trilogii. Takže pokud nehodit desítku tomuhle, tak čemu? :)draggodraggo6621    26.9.2014 23:01 draggo

draco666: Proč by měla bejt desítka vyhrazená jen pro tituly, které přinesou "něco nového"? Vím, že to takhle spousta redaktorů bere, ale já prostě 10ku dávám hře, která je pro mě po všech stránkách naprosto dokonalá. A to pro mě ME2 (a vlastně celá ME série, nakonec i ta trojka) je. Bude to znít jako klišé, ale já za celej život nehrál nic lepšího, než tuhle trilogii. Takže pokud nehodit desítku tomuhle, tak čemu? :)

Chepa    ThainDegu - víc než 1x ne? ja tam 10x :DChepachepa9532    18.9.2014 00:01 Chepa

ThainDegu - víc než 1x ne? ja tam 10x :D

draco666    Alfajk: na maximalne hodnotenie nepriniesla vobec nic nove...je to nieco s cim bioware uz prislo x krat...draco666draco6662126    17.9.2014 20:55 draco666

Alfajk: na maximalne hodnotenie nepriniesla vobec nic nove...je to nieco s cim bioware uz prislo x krat...

Lelanka    Hezká recenze. Pro mne je Mass Effect 2 ten nejepičtější díl. :)Lelankalelanka10911    17.9.2014 20:26 Lelanka

Hezká recenze. Pro mne je Mass Effect 2 ten nejepičtější díl. :)

Alfajk   1x   tahle hra, jako jedna z mala, ma na 10/10 si myslim...na zadnej bug ani pad jsem nenarazil a to jsem ji uz prosel... 5x kompletne, stejne tak doupe stinovyho prostrednika je epicky dlc, pro story je taky dost dulezitej arrival (i kdyz docela bidne zpracovanej, to je fakt) , kasumi peckovy dlc ktery bylo zajimave pojaty a overlord byl taky dost originalni, ja si na ne nemuzu stezovat
celkovej pribeh nema mezi scifi konkurenci, proste masterpiece, je to sice tak trochu od vseho kapku, ale ze vseho si bere to dobry a micha z toho uzasnej zazitek
mapy mest bych povazoval za klad, ja byl spokojenej i s ME1 citadelou, kde jeji projiti zabralo tak 5-8 hodin, skutecne to pusobilo jako zivouci mesto, v dvojce to trosku srazili k sobe no a v trojce je z toho par "mistnosti"

a tady jeden z nejlepsich fanmade traileru pro celou trilogii: [ odkaz ]
a tady trailer pro ME2 [ odkaz ]
Alfajkalfajk16671
    16.9.2014 19:40
Alfajk

tahle hra, jako jedna z mala, ma na 10/10 si myslim...na zadnej bug ani pad jsem nenarazil a to jsem ji uz prosel... 5x kompletne, stejne tak doupe stinovyho prostrednika je epicky dlc, pro story je taky dost dulezitej arrival (i kdyz docela bidne zpracovanej, to je fakt) , kasumi peckovy dlc ktery bylo zajimave pojaty a overlord byl taky dost originalni, ja si na ne nemuzu stezovat
celkovej pribeh nema mezi scifi konkurenci, proste masterpiece, je to sice tak trochu od vseho kapku, ale ze vseho si bere to dobry a micha z toho uzasnej zazitek
mapy mest bych povazoval za klad, ja byl spokojenej i s ME1 citadelou, kde jeji projiti zabralo tak 5-8 hodin, skutecne to pusobilo jako zivouci mesto, v dvojce to trosku srazili k sobe no a v trojce je z toho par "mistnosti"

a tady jeden z nejlepsich fanmade traileru pro celou trilogii: [ odkaz ]
a tady trailer pro ME2 [ odkaz ]

Lišák    ThainDegu: Já nespoileruju, spíš k němu vybízím. :D Ale dobrá, už budu a good boy :DLišáklisak29188    15.9.2014 20:04 Lišák

ThainDegu: Já nespoileruju, spíš k němu vybízím. :D Ale dobrá, už budu a good boy :D

ThainDegu člen redakce    Lišák: Ještě tu bude recenze 3 tak nespoileruj :DThainDeguthaindegu27578    15.9.2014 19:44 ThainDegu

Lišák: Ještě tu bude recenze 3 tak nespoileruj :D

ltr33    no klidně to mohlo skončit tak jak skončilo to mi moc nevadilo (ikdyž to nebylo kdo ví co) ale strašně mě naštvalo, že jsem neviděl žádnou mojí volbu a vlastně konec byl jako samostatná hra kde si mohl předtím udělat cokoliv a nemělo to žádný vliv. Chtěl jsem vědět co se stane ostatním, co se stane s mýma rozhodnutíma ale vůbec nic se nestalo. Taky mě naštvalo jak ten prcek říkal, že organici a syntetici nemohou být spolu a mít mezi sebou mír a chtěl jsem mu říct o ghetech a kvariánech a nic prostě se jde dál...ltr33ltr3311336    15.9.2014 19:42 ltr33

no klidně to mohlo skončit tak jak skončilo to mi moc nevadilo (ikdyž to nebylo kdo ví co) ale strašně mě naštvalo, že jsem neviděl žádnou mojí volbu a vlastně konec byl jako samostatná hra kde si mohl předtím udělat cokoliv a nemělo to žádný vliv. Chtěl jsem vědět co se stane ostatním, co se stane s mýma rozhodnutíma ale vůbec nic se nestalo. Taky mě naštvalo jak ten prcek říkal, že organici a syntetici nemohou být spolu a mít mezi sebou mír a chtěl jsem mu říct o ghetech a kvariánech a nic prostě se jde dál...

Lišák    Itr33: Vadil ti spíš důvod Reaperů nebo nevyužití voleb?Lišáklisak29188    15.9.2014 19:21 Lišák

Itr33: Vadil ti spíš důvod Reaperů nebo nevyužití voleb?

ltr33    lišák souhlas to je jedna z věcí co mě tam štvala chtěl jsem víc kecat :D ale ME2 je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál a mám chuť si to zahrát ale nemám už náladu na to kvůli konci...ltr33ltr3311336    15.9.2014 19:14 ltr33

lišák souhlas to je jedna z věcí co mě tam štvala chtěl jsem víc kecat :D ale ME2 je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál a mám chuť si to zahrát ale nemám už náladu na to kvůli konci...

Lišák    draco666: Mám z toho úplně opačný dojem. Rozhovory mi přišli zajímavější a osobnější, komornějšího charakteru (na druhou stranu Garrus a jeho pověstná kalibrace zbraní :D - moje nejoblíbenější postava, proto mě mrzelo, že jsem si s ní nemohl tolik pokecat) . V jedničce byly hodně informativní, aby se hráč více seznámil s reáliemi tamního světa. Ale v poho, jak sám říkáš, je to věc názoru. :-)Lišáklisak29188    15.9.2014 16:25 Lišák

draco666: Mám z toho úplně opačný dojem. Rozhovory mi přišli zajímavější a osobnější, komornějšího charakteru (na druhou stranu Garrus a jeho pověstná kalibrace zbraní :D - moje nejoblíbenější postava, proto mě mrzelo, že jsem si s ní nemohl tolik pokecat) . V jedničce byly hodně informativní, aby se hráč více seznámil s reáliemi tamního světa. Ale v poho, jak sám říkáš, je to věc názoru. :-)

draco666    tak ono tam ubudlo viac veci...schopnosti bolo menej, rozhovory mi uz neprisli tak prepracovane a nedokazal som sa tolko vzit s postavou...ale jak hovorim...kazdy to vidi trochu inakdraco666draco6662126    15.9.2014 16:20 draco666

tak ono tam ubudlo viac veci...schopnosti bolo menej, rozhovory mi uz neprisli tak prepracovane a nedokazal som sa tolko vzit s postavou...ale jak hovorim...kazdy to vidi trochu inak

Lišák    draco666 a ThainDegu: Tak dynamičtější a zábavnější souboje přineslo hlavně odstranění přehřívání zbraní a zásahové zóny, nikoliv omezení RPG prvků. Bioware tak pravděpodobně reagovalo ohledně kritiky na nepřehledný inventář a někdy až přehnaného množství získatelného lootu. Místo toho aby tenhle systém vylepšila, tak ho potlačila. Mě to osobně nevadilo, jen se to snažím napsat objektivně.Lišáklisak29188    15.9.2014 16:14 Lišák

draco666 a ThainDegu: Tak dynamičtější a zábavnější souboje přineslo hlavně odstranění přehřívání zbraní a zásahové zóny, nikoliv omezení RPG prvků. Bioware tak pravděpodobně reagovalo ohledně kritiky na nepřehledný inventář a někdy až přehnaného množství získatelného lootu. Místo toho aby tenhle systém vylepšila, tak ho potlačila. Mě to osobně nevadilo, jen se to snažím napsat objektivně.

draco666   1x   hej hej, je to aj dost o vkuse...za mna sa to uz ale neda povazovat za RPG ako take :)draco666draco6662126    15.9.2014 16:07 draco666

hej hej, je to aj dost o vkuse...za mna sa to uz ale neda povazovat za RPG ako take :)

ThainDegu člen redakce    draco666: Mě osobně ta dynamická stránka seděla trošku víc.ThainDeguthaindegu27578    15.9.2014 16:04 ThainDegu

draco666: Mě osobně ta dynamická stránka seděla trošku víc.

draco666    do minusov urcite dost velke okresanie RPG prvkov oproti 1ke...to z ME2 robi uz len akcnu hru (FPS) s RPG prvkami, bugy tam su, ale pady som nezaznamenal...dlc su fakt slabe mozno az na lair of the shadow browker.... inak pekna recenzia o5 :)draco666draco6662126    15.9.2014 16:03 draco666

do minusov urcite dost velke okresanie RPG prvkov oproti 1ke...to z ME2 robi uz len akcnu hru (FPS) s RPG prvkami, bugy tam su, ale pady som nezaznamenal...dlc su fakt slabe mozno az na lair of the shadow browker.... inak pekna recenzia o5 :)

Lišák    ThainDegu: JJ, některé pro mě výborné hry taky hraju jen jednou, protože se bojím, že po druhé už by to nebyl tak skvělý zážitek jako před tím (např. jako u prvního zaklínače) . Ale ME2 není ten případ. :-)Lišáklisak29188    15.9.2014 12:34 Lišák

ThainDegu: JJ, některé pro mě výborné hry taky hraju jen jednou, protože se bojím, že po druhé už by to nebyl tak skvělý zážitek jako před tím (např. jako u prvního zaklínače) . Ale ME2 není ten případ. :-)

Lišák    ThainDegu: Přidávání paragon či renegate bodů a s tím spojené omezení možností se mi moc nezamlouvalo. Zvlášť když jsem si v jednom případě zoufale přál zvolit renegate volbu (pak ti asi napíšu jakou) , ale nebylo mi přáno, neboť jsem se předtím choval jako správný skautík. :D Mise bych zde rozdělil na povinné, výběrové a v podstatě povinně volitelné (ty pro posátku - člověk musel některé z nich splnit, aby se posunul dál v příběhu) jako na vejšce :D. ME2 má taky celkem dlouhý loadingy a občas při nich zamrzl. Jinak pro mě nejlepší díl série a nejvíce hraný titul.Lišáklisak29188    15.9.2014 11:54 Lišák

ThainDegu: Přidávání paragon či renegate bodů a s tím spojené omezení možností se mi moc nezamlouvalo. Zvlášť když jsem si v jednom případě zoufale přál zvolit renegate volbu (pak ti asi napíšu jakou) , ale nebylo mi přáno, neboť jsem se předtím choval jako správný skautík. :D Mise bych zde rozdělil na povinné, výběrové a v podstatě povinně volitelné (ty pro posátku - člověk musel některé z nich splnit, aby se posunul dál v příběhu) jako na vejšce :D. ME2 má taky celkem dlouhý loadingy a občas při nich zamrzl. Jinak pro mě nejlepší díl série a nejvíce hraný titul.

ThainDegu člen redakce    carhrozny: Má chyba špatně jsem to překontroloval :D :)
Lišák: Je to luxusní hra. Ale nebudu lhát víc než jednou se mi jí hrát nechtělo :D :)
ThainDeguthaindegu27578
    15.9.2014 11:51
ThainDegu

carhrozny: Má chyba špatně jsem to překontroloval :D :)
Lišák: Je to luxusní hra. Ale nebudu lhát víc než jednou se mi jí hrát nechtělo :D :)

carhrozny    Do plusov by som dal aj rozhodovanie ako ďalej s príbehom. Na rozdiel od tretieho dielu sa to v tomto pekne odvíja, možností je vcelku hodne.
DLC boli prvé čo som kúpil za real cash/okrem troch čo boli k hre zadarmo/ ale sklamanie, jedine to s Lianou stálo za tie prachy inak leda tak zadarmo ako komplet s hrou.
carhroznycarhrozny27972
    15.9.2014 11:15
carhrozny

Do plusov by som dal aj rozhodovanie ako ďalej s príbehom. Na rozdiel od tretieho dielu sa to v tomto pekne odvíja, možností je vcelku hodne.
DLC boli prvé čo som kúpil za real cash/okrem troch čo boli k hre zadarmo/ ale sklamanie, jedine to s Lianou stálo za tie prachy inak leda tak zadarmo ako komplet s hrou.