Uživatel nepřihlášen
Myšlenky a recenze Thaina Degu
RSS kanál blogu
Píše: ThainDegu - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Myšlenky a recenze Thaina Degu

Recenze: This War of Mine - Byl jednou jeden dům

Pátek 21.11.2014 13:11 - Autor: ThainDegu
To se mi líbí

Recenze: This War of Mine - Byl jednou jeden důmVálka je vždy obdobím, jenž je naplněno řadou hrůz a utrpení. Kdo je na tom ale v konfliktu hůř než civilisté, jenž jsou v jeho jádru.

Vývojáři z 11 bit studios se rozhodli, že nám přinesou trošku jiný pohled na válku, než jsme měli prozatím možnost poznat. Jak si povede skupina civilistů ve středu válečného konfliktu?

Byl jednou jeden dům

A v něm žila parta lidí. Místo aby měl jejich život klidný průběh, začala v jejich zemi občanská válka. Neměli tedy jinou možnost než spolu začít čelit tomuto problému, protože jeden bez druhého prostě nepřežijí. Jelikož nikdo asi nečekal, že bude válka, nemáte doma moc zásob. Proto je nutné vydávat v noci na výpravy za jídlem. Ty vás zavedou na skutečně zajímavá místa, jenž minimálně mě ohromila svou detailností. Některá jsou obydlená, jiná nikoliv. Ani tamější obyvatelé nejsou vždy úplně přátelští. Na své cestě za přežitím potkáte nemohoucí starce, zkorumpované vojáky a členy městské milice. Každá z postav, na které narazíte, má něco do sebe. A aby toho nebylo málo, tak vám hra nabídne řadu náhodných událostí, v kterých můžete ukázat svou dobrou stránku. Ale nezapomeňte, že se nesmíte před svítáním zapomenout vrátit do vašeho útočiště.

Dům, v kterém příběh začíná, slouží jako perfektní útočiště. Rozdělíte jídlo, vybavíte pokoje a hlavně zacpete díry. Časem totiž přijde zima a teploty v těchto krajinách nejsou zrovna přívětivé. Poté, co jej zabezpečíte, je nutné postavit stoly, na kterých budete vyrábět předměty nutné k přežití tohoto konfliktu.

Výbava a celkově crafting, jako takový, je zde na celkem dobré úrovni. Nabízí vám řadu věcí určených k přežití a obraně před nepřáteli. Většina předmětů má logický základ, takže je nevytváříte ze surovin, z kterých by je nebylo reálné sestavit. Což se mi hodně líbí, protože autorům se podařilo vyhnout šabloně ostatních titulů, kde je možné sestavit kulomet z topinkovače.


Jeden umí to a ten zas tohle

A všichni dohromady udělají moc. Podobně je to i ve hře This War of Mine. Každá z postav má své základní dovednosti, s kterými jí dostanete. Marko je výborným hledačem odpadu, proto má o něco větší batoh, než ostatní. Pavel nemá sice tak velký baťoh, ale zato umí skutečně perfektně sprintovat. U některých postav jsem zatím ale nenašel pro jejich jedinečné schopnosti využití. Žena co miluje děti či starý matematik mi přišli jako celkem podřadné postavičky. Možná jsem jen dostal špatnou partu bez dětí, kdyby situace s malým usmrkancem nastala, měl bych jak milovnici holátek, tak i učitele, jenž by ho naučil do pěti počítat.

Každá z postav má kromě schopností i svůj příběh. Ty jsou většinou hodně zajímavé a dokáží člověka oslovit. Časem se vám charaktery více odkrývají a máte možnost si s nimi vytvořit určitou formu vztahu. O to víc pro vás pak bude bolestivá jejich ztráta v akci.

Prvním bodem, který je potřeba splnit, aby postava přežila jednu z výprav do smrtícího města, je to aby jste plně ovládli stealth prvek, který je ve hře skutečně povedený. Když hledáte potravu a suroviny nepřátelé na vás reagují celkem dynamicky. Nejsou vždy agresivní, spíše k vám chovají neutrální postoj do momentu, kdy jim začnete krást jídlo, to už se jim zas tolik nelíbí.


Kdo přežije válku

Jelikož se jedná o survival titul je nutné, aby vaše postavy měli po ránu co zakousnout. Jídlo je tu občas nedostatkovým zbožím, takže je třeba s ním šetřit. Obyvatelé úkrytu totiž potřebují jíst každý den, jinak se po třech západech slunce dostaví hladovění. Do té doby stačí přidělovat potravu, jen když se dostanou do stavu velmi hladový. Když je totiž držíte plně nasycené, brzo dojdou potraviny, takže jestli chcete přežít, musíte si utáhnout opasky, jinak je po vás veta.

Naštěstí netrpí dehydratací. Oproti tomu ale podléhají psychickým problémům, které vznikají jak z určité nespokojenosti, tak i z vývoje příběhu. Charaktery často bojují se smutkem a depresemi, když se s nimi nedokáží vypořádat, jednoduše se zlomí jako stará větev. Leží si jen tak v posteli a nejsou schopni jediného pohybu. Tomuto ponurému konci se dá předejít tak, že mezi sebou budou často komunikovat. Sice se toho z jejich rozhovorů moc nedozvíte, ale dokáží si tak zvednout morálku, což je v daný moment skutečně důležité.

Krom jejich mysli může být zasaženo i jejich fyzické zdraví. To je nahlodáno strádáním, takže stačí škrábanec či špatná teplota a už se to s vašimi svěřenci veze. Je potřeba sehnat léky a obvazy, jinak se pomalu ale jistě přiblížíte k okamžiku, z něhož nebude návratu.

Již dlouho sem nečelil řadě tak náročných a emotivních rozhodnutí. Hra vás postaví před morální volby, které vás občas zasáhnou u srdce. Půjdete cestou dobra, kdy budete brát jídlo jen z rozbořených budov a opuštěných sídel, anebo uděláte vše proto, abyste přežili? Dokážete stařečkovi odtrhnout od úst poslední skývu chleba a tím pádem ho odsoudit k smrti? Jak daleko dokážete zajít proto, aby se vaše postavy dočkali konce války?

Popravdě jsem občas moc nechápal jednání postav, které máte v partě. Pro příklad bych uvedl moment, kdy jste nuceni s jednou členkou teamu zabít banditu, který se pokouší to samé provést vám. Poté, co ho odpravíte a vrátíte se domů, vás zbytek obyvatel úkrytu odsuzuje a dělá z vás zrůdu i přesto, že neexistovala jiná možnost, než se bránit agresi, jinak by se vaše postava již nikdy nevrátila zpět domů.


Od začátku do konce

Vývojáři ze studia 11 bit nám ukázali, že dokáží udělat zajímavou hru na celkem jednoduchém základu. This War of Mine je jedním z nejpovedenějších titulů tohoto měsíce. Emoce, morální rozhodnutí a survival jsou tu nádherně spojeny. Škoda jen pár menších nelogických škobrtnutí, které tvůrci udělali, jinak by možná jejich výtvor dosáhl samotného vrcholu.

Rozhodně mohu tento kousek bez problému doporučit všem milovníkům survivalu, kterých v naší malé zemi rozhodně není málo.


This War of Mine na PC, PS4, Xbox One, Mac, Linux Hodnocení hry
Skóre hry 8 8/10
This War of Mine
» Více o hře
Líbí se mi
  • Morální volby
  • Promyšlený survival
  • Perfektní stealth
  • Logický crafting
Vadí mi
  • Menší stereotyp
  • Možnost výprav jen s jedním charakterem
Verdikt: Zajímavý titul jenž se zaobírá životem civilistů ve válečném konfliktu. Rozhodně se dá bez problému milovníkům survivalu doporučit.
Tisk
Hodnocení:
( Zbývá 8 hlasů pro zveřejnění hodnocení ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
This War of Mine na PC, PS4, Xbox One, Mac, LinuxTrailery ke hře
This War of Mine na PC, PS4, Xbox One, Mac, LinuxScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine Screenshot ze hry This War of Mine
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Recenze: This War of Mine - Byl jednou jeden dům
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
23cicer   1x   chlapi, vyserte se na to a začněte si zvykat na období globální hry bez pravidel. . Ženevský konvence a lidský práva nejsou cool už pár desítek let, asi tak (:23cicer23cicer7279    23.11.2014 20:44 23cicer

chlapi, vyserte se na to a začněte si zvykat na období globální hry bez pravidel. . Ženevský konvence a lidský práva nejsou cool už pár desítek let, asi tak (:

Xenus    ThainDegu: Jo vykrádal při jedné takové situaci mě zastřelili v nemocnici :-) páč jsem hledal léky. Nakonec jsem byl rád, když jsem je našel jinde. :-)Xenusxenus11712    23.11.2014 18:29 Xenus

ThainDegu: Jo vykrádal při jedné takové situaci mě zastřelili v nemocnici :-) páč jsem hledal léky. Nakonec jsem byl rád, když jsem je našel jinde. :-)

ThainDegu člen redakce    Xenus: Myslel jsem to tak jestli jsi vykrádal ostatní lidi atd :) Když jedeš čistě bez toho abys okrádal ostatní je to hodně HC. Mě tam jednou zůstal jen stařík a ten přežil tak do 35 dne a pak exnul. Rozhodně se vyplatí to zkusit vickrát :D :) a vyhnout se chybám a úmrtím :D
Já o tom viděl dokument ale neak jsem to už zapomněl. Nové informace atd :D
ThainDeguthaindegu27578
    23.11.2014 18:25
ThainDegu

Xenus: Myslel jsem to tak jestli jsi vykrádal ostatní lidi atd :) Když jedeš čistě bez toho abys okrádal ostatní je to hodně HC. Mě tam jednou zůstal jen stařík a ten přežil tak do 35 dne a pak exnul. Rozhodně se vyplatí to zkusit vickrát :D :) a vyhnout se chybám a úmrtím :D
Já o tom viděl dokument ale neak jsem to už zapomněl. Nové informace atd :D

Xenus    ThainDegu: Přežíval bez pomoci až mi jedna postava zemřela pak přišla nová a ostatní dosáhli takové deprese, že nás furt někdo vykrádá apod. Že nakonec dvě postavy zdrhli a ta poslední spáchala sebevraždu kvůli hladu a nemoci. Ale musím říct, že mám chuť hrát znovu a neudělat některé fatální chyby. :-)

Tak já se zajímám o tu mezinárodní situaci. Rusové taky z kuby odstranili rakety ale v Turecku je ještě upgradovali na jaderné. :-) Pak se diví, že je Rusové vrátí zpátky na kubu ale s krátkým doletem o kterých se v dohodách vůbec nikdo nezminuje.
Xenusxenus11712
    23.11.2014 18:21
Xenus

ThainDegu: Přežíval bez pomoci až mi jedna postava zemřela pak přišla nová a ostatní dosáhli takové deprese, že nás furt někdo vykrádá apod. Že nakonec dvě postavy zdrhli a ta poslední spáchala sebevraždu kvůli hladu a nemoci. Ale musím říct, že mám chuť hrát znovu a neudělat některé fatální chyby. :-)

Tak já se zajímám o tu mezinárodní situaci. Rusové taky z kuby odstranili rakety ale v Turecku je ještě upgradovali na jaderné. :-) Pak se diví, že je Rusové vrátí zpátky na kubu ale s krátkým doletem o kterých se v dohodách vůbec nikdo nezminuje.

ThainDegu člen redakce    Xenus: Thx že jsi to napsal :D Osobně jsem to už někde viděl ale neak sem si to nemohl vybavit :D NATO prostě expanduje no a další na řadě měla být Ukrajina.

Zabil jsi někoho anebo jsi vydržel přežívat bez pomoci ostatních jen na ruinách města ?
ThainDeguthaindegu27578
    23.11.2014 18:11
ThainDegu

Xenus: Thx že jsi to napsal :D Osobně jsem to už někde viděl ale neak sem si to nemohl vybavit :D NATO prostě expanduje no a další na řadě měla být Ukrajina.

Zabil jsi někoho anebo jsi vydržel přežívat bez pomoci ostatních jen na ruinách města ?

Xenus    Já bych to řekl takhle. NATO se mělo rozpadnout po rozpadu SSSR. A pokud vím, tak se i domluvily na tom, že žádné státy bývalé varšavské smlouvy se nepřidaj do NATO. Takže nevím kdo tu co porušuje. Ano Rusko taky není nějaká dokonalá země ale necpe své základny do okolních států a kontinenty. :-)

Jinak ve hře jsem vydržel 14dní.
Xenusxenus11712
    23.11.2014 18:09
Xenus

Já bych to řekl takhle. NATO se mělo rozpadnout po rozpadu SSSR. A pokud vím, tak se i domluvily na tom, že žádné státy bývalé varšavské smlouvy se nepřidaj do NATO. Takže nevím kdo tu co porušuje. Ano Rusko taky není nějaká dokonalá země ale necpe své základny do okolních států a kontinenty. :-)

Jinak ve hře jsem vydržel 14dní.

ThainDegu člen redakce    Vajajo: Možná máš pravdu. Ale znovu jen do určité míry.
Měl jsem možnost se bavit s pár rusy. Část národa Putina podporuje a část naopak stojí proti tomu aby na Ukrajině zasahoval. Sankce které jim EU s USA dali je jen spojili. Snad se to celé časem uklidní.
Měli bychom jako Evropa držet pospolu a neposlouchat země které s námi mají málo společného. Jenže to se asi jen tak nestane. Škoda.
ThainDeguthaindegu27578
    23.11.2014 15:21
ThainDegu

Vajajo: Možná máš pravdu. Ale znovu jen do určité míry.
Měl jsem možnost se bavit s pár rusy. Část národa Putina podporuje a část naopak stojí proti tomu aby na Ukrajině zasahoval. Sankce které jim EU s USA dali je jen spojili. Snad se to celé časem uklidní.
Měli bychom jako Evropa držet pospolu a neposlouchat země které s námi mají málo společného. Jenže to se asi jen tak nestane. Škoda.

vajajo    Pobaltí je v NATO. Žádná expanze.vajajovajajo13735    23.11.2014 12:54 vajajo

Pobaltí je v NATO. Žádná expanze.

ThainDegu člen redakce   1x   T-800: To máme prakticky stejný názor. Celkem mě zaráželo že při sebeobraně při níž postava někoho zabila reagovala skupina jako by měla mezi sebou masového vraha. Přišlo mi to hodně zvláštní no.
vajajo: I v kontextu pobaltských zemí se stále jedná o expanzi NATO. Rusko má prakticky dost prostoru a výrazně tu expanzi nepotřebuje. Ohledně tohoto tématu jsem četl pár knih a viděl pár dokumentů. Ale samozřejmě nemohu říct že bych tam byla plně znal situaci jinak než z TV. Jestli ty jsi měl tu možnost tam být tak si rád tvé poznatky poslechnu :)
ThainDeguthaindegu27578
    23.11.2014 12:29
ThainDegu

T-800: To máme prakticky stejný názor. Celkem mě zaráželo že při sebeobraně při níž postava někoho zabila reagovala skupina jako by měla mezi sebou masového vraha. Přišlo mi to hodně zvláštní no.
vajajo: I v kontextu pobaltských zemí se stále jedná o expanzi NATO. Rusko má prakticky dost prostoru a výrazně tu expanzi nepotřebuje. Ohledně tohoto tématu jsem četl pár knih a viděl pár dokumentů. Ale samozřejmě nemohu říct že bych tam byla plně znal situaci jinak než z TV. Jestli ty jsi měl tu možnost tam být tak si rád tvé poznatky poslechnu :)

T-800    Dobrá hra, sám jí mohu doporučit :thumbup: Také jsem někdy moc nechápal chování postav, které se mi v určitých situacích zdálo nelogické nebo přehnané. Pěkná recenze :)T-800t-80029649    23.11.2014 12:22 T-800

Dobrá hra, sám jí mohu doporučit :thumbup: Také jsem někdy moc nechápal chování postav, které se mi v určitých situacích zdálo nelogické nebo přehnané. Pěkná recenze :)

vajajo    Věci jsou vždycky složité, s tím souhlasím. Agresivní chování Ruska se ale nesmí přehlížet. A to, že ministr zahraničí Ruska řekl , že je v Pobaltí utlačována menšina není vytrhnuto z kontextu. To je prostý fakt.vajajovajajo13735    23.11.2014 09:59 vajajo

Věci jsou vždycky složité, s tím souhlasím. Agresivní chování Ruska se ale nesmí přehlížet. A to, že ministr zahraničí Ruska řekl , že je v Pobaltí utlačována menšina není vytrhnuto z kontextu. To je prostý fakt.

ThainDegu člen redakce    Vajajo: Dobře víš že některé věci jsou trošku složitější. Věci se dají celkem jednoduše vytrhávat z kontextu takže takto :) USA se spolu s Ruskem už špičují celkem dlouho. a Ukrajinská krize je jen takovým vyvrcholením které ale nakonec nezasáhne USA které vyžadují sankce ale jen EU a Rusko.
Ukrajina jako taková je hodně zajímavé území. Mají hodně namíchané obyvatelstvo což je asi základním problémem jejich převratu. Ano je tam Ruská část obyvatelstva která by mohla odejít ale jako celek je to hodně složité. Kdyby nechali normálně proběhnout volby tak by byl klid. Jenže krok kdy byl svržen prezident nebylo zrovna našlápnutí ke svobodě a klidu. Díky této cestě ta země bude ještě následujících 5-10 let v hajzlu otazkou je jestli se někdy vzpamatuje. Rozhodně by do ní ale EU neměla investovat :)

Každý má na tomto konfliktu podíl viny není možné říct jo za vše může Rusko protože by to byla hloupost. Ale zase se ani nedá říct za vše může NATO. Podíl vinny je rozdělen no :) Ale jestli myslíš že je tu jen jeden viník tak ti to asi nemá cenu vyvracet.
ThainDeguthaindegu27578
    22.11.2014 22:44
ThainDegu

Vajajo: Dobře víš že některé věci jsou trošku složitější. Věci se dají celkem jednoduše vytrhávat z kontextu takže takto :) USA se spolu s Ruskem už špičují celkem dlouho. a Ukrajinská krize je jen takovým vyvrcholením které ale nakonec nezasáhne USA které vyžadují sankce ale jen EU a Rusko.
Ukrajina jako taková je hodně zajímavé území. Mají hodně namíchané obyvatelstvo což je asi základním problémem jejich převratu. Ano je tam Ruská část obyvatelstva která by mohla odejít ale jako celek je to hodně složité. Kdyby nechali normálně proběhnout volby tak by byl klid. Jenže krok kdy byl svržen prezident nebylo zrovna našlápnutí ke svobodě a klidu. Díky této cestě ta země bude ještě následujících 5-10 let v hajzlu otazkou je jestli se někdy vzpamatuje. Rozhodně by do ní ale EU neměla investovat :)

Každý má na tomto konfliktu podíl viny není možné říct jo za vše může Rusko protože by to byla hloupost. Ale zase se ani nedá říct za vše může NATO. Podíl vinny je rozdělen no :) Ale jestli myslíš že je tu jen jeden viník tak ti to asi nemá cenu vyvracet.

vajajo    Jasně, NATO je ten kdo se rozpíná a vyhrožuje. A co řekneš na to, že Rusko otevřeně řeklo že si vezme Pobaltí?vajajovajajo13735    22.11.2014 21:16 vajajo

Jasně, NATO je ten kdo se rozpíná a vyhrožuje. A co řekneš na to, že Rusko otevřeně řeklo že si vezme Pobaltí?

George522    ThainDegu: Máš na to stejný názor jako já :) vždy když tohle někomu říkám, kouká na mě jako na úplnýho magora :D dneska jsou prostě všichni ovlivnění jen médii a jsou líní se malinko zamyslet :)George522george52220667    22.11.2014 20:54 George522

ThainDegu: Máš na to stejný názor jako já :) vždy když tohle někomu říkám, kouká na mě jako na úplnýho magora :D dneska jsou prostě všichni ovlivnění jen médii a jsou líní se malinko zamyslet :)

ThainDegu člen redakce   1x   vajajo: Pointa je vstup Ukrajiny do NATO :) PS NATO nečeká ale expanduje okolo jejich hranic. Proto Rusko nemůže pustit některé státy :) Jinak by mělo NATO na dvoře :D :)
PS: neříkám že je dobro ani jedna strana uvědom si to :D :)
ThainDeguthaindegu27578
    22.11.2014 20:37
ThainDegu

vajajo: Pointa je vstup Ukrajiny do NATO :) PS NATO nečeká ale expanduje okolo jejich hranic. Proto Rusko nemůže pustit některé státy :) Jinak by mělo NATO na dvoře :D :)
PS: neříkám že je dobro ani jedna strana uvědom si to :D :)

vajajo    Jo NATO sice nic nedělá a čeká, ale proč ne :Dvajajovajajo13735    22.11.2014 20:35 vajajo

Jo NATO sice nic nedělá a čeká, ale proč ne :D

ThainDegu člen redakce    Vajajo: NATO a Rusko no :)ThainDeguthaindegu27578    22.11.2014 17:01 ThainDegu

Vajajo: NATO a Rusko no :)

vajajo    Vydavatel je jasný ;)vajajovajajo13735    22.11.2014 15:41 vajajo

Vydavatel je jasný ;)

ThainDegu člen redakce    vajajo: Já si zase myslím že za tuto next-gen verzi může někdo jiný. :DThainDeguthaindegu27578    22.11.2014 15:20 ThainDegu

vajajo: Já si zase myslím že za tuto next-gen verzi může někdo jiný. :D

vajajo    Taky kdo by ho měl mít rád 8-)vajajovajajo13735    22.11.2014 14:44 vajajo

Taky kdo by ho měl mít rád 8-)

ThainDegu člen redakce    vajajo: Dobře víš že tohle nemám rád :)ThainDeguthaindegu27578    22.11.2014 11:48 ThainDegu

vajajo: Dobře víš že tohle nemám rád :)

vajajo    Putin už vydal next-gen real life verzi ;)vajajovajajo13735    22.11.2014 11:44 vajajo

Putin už vydal next-gen real life verzi ;)

ThainDegu člen redakce    George522: Tento titul recenzuje jiný člen redakce. Takže jsem si udělal recenzi a hodil jí na blog :)
ElementGamer: To se mi stávalo hodně často. Ti nejlepší umírají první :D
ThainDeguthaindegu27578
    21.11.2014 23:12
ThainDegu

George522: Tento titul recenzuje jiný člen redakce. Takže jsem si udělal recenzi a hodil jí na blog :)
ElementGamer: To se mi stávalo hodně často. Ti nejlepší umírají první :D

ElementGamer    ThainDegu: Jo no :D Já mám takový štěstí a vlastní blbost, že se mi vždycky povede zabít tu nejužitečnější postavu.ElementGamerelementgamer13999    21.11.2014 20:43 ElementGamer

ThainDegu: Jo no :D Já mám takový štěstí a vlastní blbost, že se mi vždycky povede zabít tu nejužitečnější postavu.

George522    Jen malej technickej ... proč je tohle v rubrice blogy a ne mezi normálníma článkama když jsi redaktor ? :D Ne že by mě to nějak omezovalo, jen jsem zvědavej :DGeorge522george52220667    21.11.2014 20:32 George522

Jen malej technickej ... proč je tohle v rubrice blogy a ne mezi normálníma článkama když jsi redaktor ? :D Ne že by mě to nějak omezovalo, jen jsem zvědavej :D

ThainDegu člen redakce    ElementGamer: Thx.
Když přežije mladší charakter tak to ještě jde. Nejlépe jedna z postav které mají větší bágl. Když ale přežijí staříčci tak s nima už můžeš čekat na smrt protože nejsou tak použitelní jako mladší postavičky :D
ThainDeguthaindegu27578
    21.11.2014 19:28
ThainDegu

ElementGamer: Thx.
Když přežije mladší charakter tak to ještě jde. Nejlépe jedna z postav které mají větší bágl. Když ale přežijí staříčci tak s nima už můžeš čekat na smrt protože nejsou tak použitelní jako mladší postavičky :D

ElementGamer    ThainDegu: Jo, to se mi taky povedlo :D Už mi zbývá jen jedna (polomrtvá) postava :D Mimochodem, skvělá recenze.ElementGamerelementgamer13999    21.11.2014 19:25 ElementGamer

ThainDegu: Jo, to se mi taky povedlo :D Už mi zbývá jen jedna (polomrtvá) postava :D Mimochodem, skvělá recenze.

ThainDegu člen redakce   1x   Alfajk: :D Máš možnost je všechny zabít :D Takže můžeš klidně hrát za jeden charakter :DThainDeguthaindegu27578    21.11.2014 19:23 ThainDegu

Alfajk: :D Máš možnost je všechny zabít :D Takže můžeš klidně hrát za jeden charakter :D

Alfajk    vyzkousel jsem "demo" a moc me to teda nechytlo, za hodinu jsem to smazal, kdyz survival, tak neco jako day-z nebo unturned, tohle me strasne nudilo, obsluha vice postav me tady vubec nebavila, hrat jen za 1 postavu, asi bych si to uzil vicAlfajkalfajk16671    21.11.2014 19:22 Alfajk

vyzkousel jsem "demo" a moc me to teda nechytlo, za hodinu jsem to smazal, kdyz survival, tak neco jako day-z nebo unturned, tohle me strasne nudilo, obsluha vice postav me tady vubec nebavila, hrat jen za 1 postavu, asi bych si to uzil vic